2777
2789
عنوان

خیانت جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 90 پست
اول تاپیک میزنی بعد فکر میکنی چی بنویسی

منظورت چیهههه؟ خوب طولانی بود باید بنویسمش یا نه

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم مرد خیانت کار و هم زن خیانت کار هردو گناه کارن شاید بگن که درسته که خیانت کم و زیاد داره آره ولی ...

الان تو این موضوع نه زن خیانتکاره نه مرد، هیچکدوم خیانت نکردن ک

مرد شک داره به زنش میگه تو خیانت کردی در صورتی که نرکزده

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

عقب موندگیم نیست از شدت روانی بودن باید بستری شن

بابا لطفا حواستون باشه چی میگین

هرچی بوده به خودشون مربوط بود، صحبت ۱۰ ۲۰ سال پیش تو یه شهر خیلی کوچیک با تعصب خییییلی زیاده

اون قسمت که پسرخالت بیاد خونت بری قایم بشی حجب و‌حیا نیست عقب موندگیه ، حالا بقیشو بگو

بابا لطفا حواستون باشه چی میگین

هرچی بوده به خودشون مربوط بود، صحبت ۱۰ ۲۰ سال پیش تو یه شهر خیلی کوچیک با تعصب خییییلی زیاده

گفتی خونواده پسره خیانت توشون عادی بوده حالا داداشش الدنگش آره ولی بقیه شاید اینجوری نبودن

بودن، مطمعن هستم که میگم

دختر دایی اقا که داره طلاق میگیره همزمان از خواهرای مرده شماره شوهر این خانم رو میخواسته

مطمعن نباشم نمیگم

بودن، مطمعن هستم که میگمدختر دایی اقا که داره طلاق میگیره همزمان از خواهرای مرده شماره شوهر این خانم ...

خب دختر داییش چه ربطه به خونواده و خود شخص داره؟ حتی کسی داداش تنیش هم لاشی باشه ربطی به خودش نداره

اینم بگم اقا رفتارش تو همههه موردها از همه اطرافیانشون سر تر بود کلی دوست داشت خانم رو و عاشقش بود ر ...

اما مثل سرپرست بوده واسه کل خانواده و هرکی به مشکل میخورده به همین برادر شوهره میگفتن 

این خانم ۱۰ سال تحمل میکنه تهمت و تهدید از طرف شوهرش رو چون منتظر بوده حال شوهرش خوب شه ، دست از شک برداره

میگه مه حتی خیلی پیش میومد از سر کار میمود شوهره بی صدا می ایستاد اینو زیر نظر میگرفت و یعد چند دقیقه صدا میکرد 

خانومه میکه اقا بیا پرینت بگیر از گوشیم، هرکاری فکر می‌کنی لازمه تا دستم رو شه بکن خلاصه پرینت میگیرن هیچی هم از اون برادره نیست یعنی همه رو خود شوهرش بهش گفته زنگ بزن مثلا ماشین خراب شد شوهره نیود گفت زنگ بزن فلانی بیاد کمکت همچی اوکی بوده، شوهره میگه که خب نه شاید یه گوشب مخفی داری

( خواهراش اینطوری بودن، گوشی مخفی داشتن مجردیشون)

اما مثل سرپرست بوده واسه کل خانواده و هرکی به مشکل میخورده به همین برادر شوهره میگفتن این خانم ۱۰ سا ...

خود اقاه دختر خالشو میخواست که نشد و بعد ازدواج یبار خانم متوجه شد که شوهرش با اون دحتر خالش که متاهل هم هست ۳ تابچه داره خوشبخت هم هست چت میکنن

خلاااصه بگم خانومه بخاطر باباش که طلاق گرفتن دخترش سر این موضوع براش سخته تحمل میکنه بخاطر یچهاش تحمل میکنخ اما مرده احمق میگه تو اگه مشکلی نداری چرا موندی ها؟ چرا نمیری چرا قهر نمیکنی؟ ( خونه بابا مامان دختره یه شهر دیگست)

اما خانومه بخاطر زندگی خوبش و بقیه ویزایی که گفتم میمونه تا اینکه بازم شوهره سر یچیز چرت دیگه اعصاب خوردی راه انداخت خانومه نتونست خودشو کنترل کنه پیش مامانش دردودل کرد

مامان هم گفت خب بیا قهر تا بره پیش مشاور باهاش حرف بزنه درمان بشه

این موضوع چند سال قبلا اتفاق افتاده بود چند سال قبلم دختره به مامانش گفته بود که این اتفاق برام میفته و شوهرم شک داره بهم مامان یه بارم با شوهر حرف زد اما هیچ فایده نداشت

یه بارم دختر با مامانش زنگ می‌زنه به همون برادر شوهره 

میگه بهش مشکلشو برادره میگه خو شاید کاری کردی چرا بهت شک داره؟ وقتی خانومه میگه فکر میکنخ با توهم برادرخ باورش نمیشد

(خانومه همیشه سر سنگین بود و هیچوقت جلف نبود)