2777
2789
عنوان

پوست صورت😫

442 بازدید | 26 پست

سلام خانوما عیدتون مبارک

پوست صورتم یه مدتی هست یه سوراخای ریز ایجاد شده و خیلی چرب میشه احساس میکنم دیگه پوستم شاداب و تازه نیس و خیلی بدشده خاهشا کمکم کنید چیکار کنم؟فک کنم منافذ پوستی صورتم بازشده خاهشا راهکار مفید بدبن بهم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم روزی ۸ مرتبه تکه های کوچیک یخ رو رو صورتت بصورت چرخشی ماساژ بده البته ترکیب گلاب و یخ به نسبت ...

ممنونم خانومی خدا کنه خوب بشه سنم خیلی بیشتر از چیزی هست معلم میشه داغونم کرده

ممنون خانومی

باید تونر بزنی 

تونری که الکل و گلیسیرین نداشته باشه 

منافذ پوستت که باز شده بسته میشه 

صبح و شب بعد از شستن صورتت باید بزنی

اینو‌ من تازه خریدم دو روزه دارم استفاده میکنم 

داروخونه به من گفت همه تونرها منافذ پوست که باز شدن رو‌میبندند ولی این که عکسش رو‌گذاشتم مخصوص این‌کار هست کلا

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان

من  وقتی ب پوستم دست نمیزنم خیلی بهره .ی مدت الوورا و عسل و اینجور چیزا زدم ب معنی واقعی ترررررکید پوستم😥😥😥

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
من  وقتی ب پوستم دست نمیزنم خیلی بهره .ی مدت الوورا و عسل و اینجور چیزا زدم ب معنی واقعی تررررر ...

منم قبلا پیگیر پوست صورتم نبودم یه مدت صابون شیر زدم اینجوری شد😫

من  وقتی ب پوستم دست نمیزنم خیلی بهره .ی مدت الوورا و عسل و اینجور چیزا زدم ب معنی واقعی تررررر ...

آره صورت منم دقیقا اینجوره وقتی بهش نمیرسم بهتره

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
آره صورت منم دقیقا اینجوره وقتی بهش نمیرسم بهتره

خیلی بده پوست صورت صاف نباشه من یه دوست دارم ۸سال ازم بزرگتره انقد پوستش صافه همه فکر میکنن من بزرگترم😞

من ایران نیستم تو داروخونه حراجی زده بود به پول ایران ۹۰ تومن یکی بخر یکی مجانی که حدود ۴۵ در میومد 

ولی توی ایران نمیدونم چنده

توی سایت خوندم بهترین تونر ، تونری هست که الکل و‌گیلیسرین و‌عطر نداشته باشه 

حالا این که من گرفتم طبیعیه و‌الکل نداره 

حالا اگه تونر دیگه یی هم پیدا کردی اشکال نداره  اگر سینامید اسید و‌لاکتیک اسید و‌سیلسید اسید هم داشته باشه باز خوبه 

ولی مال من چون طبیعیه این اسیدها رو‌نداشت 

چون‌این هم تونر خوبی بود و‌حراجی هم‌خورده بود من خریدم  

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان