2777
2789
عنوان

ایا من لوسم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 29 پست

من بی حوصله میشم و گیج 

فقط دلم سکوت میخواد 

از قضا روزی اگر حاکم این شهر شوم/خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم/وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد/که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تایمایی ک درد دارم دیگ می افتم معمولا ۶ ساعت بعد از شروع پری درد هم شروع میشه تا یک روز بعد این زمانو فقط خوابیدم ولی بقیه روزا اره کار میکنم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

هیچوقت یادم نمیره میخواستم از کلاس برم بیرون از معلمم اجازه نگرفتم اونم ناراحت شد گفت چرا اجازه نگرفتی اومدم خونه انقدر گریه کردم بابام اومد خیلی ترسیده بود فکر کرد چی شده فرداش رفتم مدرسه معلمه ازم عذرخواهی کرد بابام بهش زنگ زده بود گفته بود دخترمو ناراحت کردی دیگه به خودت نگو لوس 😕

نه اتفاقا وقتی پریود میشم همه کار میکنم و خب چونن مربی ام میرم باشگاه و...

منم تحرک م تو ماه بیشتر می شه درد شکمم کمتر می شه ولی علائم دیگه اصلا تاثیری نداره🤦🏻‍♀️

والاازوقتی یادمه اون دوران برام فرقی با روزای عادی نداشته بااینکه دل دردوکمردردشدیدمیگیرم الان شوهرم ...

اخه نمی شه وسط کار عصبی نمی شی من یه بار اومدم اشپزی کنم همه وسیله ها از دستم می افتادن دیگه نشتستم با گریه نون پنیر خوردم🫤🤕

خداروشکر من پریودیم خیلی سخت نیست نمیدونم شایدم به دردش عادت کردم اما مثل شما نیستم دردم بگیره یه نی ...

خوش بحالت کلا مادر و خواهر...  منم اینجورین مثل روزای عادی سپری می کنن بخاطر همین درک نمی کنن مثلا امروز خودمو مجبور کردم پاشم از رخت خواب نمی دونم کی وسط پذیرایی خوابم گرفته بود🤦🏻‍♀️

اخه نمی شه وسط کار عصبی نمی شی من یه بار اومدم اشپزی کنم همه وسیله ها از دستم می افتادن دیگه نشتستم ...

😂ن والامن عادت کردم 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔