2777
2789
عنوان

مدارس امسال😂

370 بازدید | 29 پست

سه سلسه 

ونزدیان 

لبوبوییان 

ماچاییان 

تریانیان 

تازه برق و آب هم نداریم احتمالا مجازی هم بشه یعنی به به برم درس بخونم خانم دکترشم با توضیحات بالا😂

باورتون میشه انقد میترسم از مدرسه 😂

دقیقا🤣🤣🤣

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

خداروشکر من مدرسم تموم شد هوفففف

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😂😂 از مجازی متنفرمممم

چرا خوبه که

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

خداروشکر من مدرسم تموم شد هوفففف

خوشبحالت کاش برای منم تموم میشد

تریانیان چیه دیگه😕

مثبا اونایی که روح و روان حیوانی دارن تازه ترند شده یا آشکار شده تو ایران مشکوکه ولی کشور های دیگه معمولیه مثلا لباس حیوان میپوشن تو ایران هم تازه ترند میشه😂

مثبا اونایی که روح و روان حیوانی دارن تازه ترند شده یا آشکار شده تو ایران مشکوکه ولی کشور های دیگه م ...

یاحسین کاش نشه🥴🥴😶😶

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

مثبا اونایی که روح و روان حیوانی دارن تازه ترند شده یا آشکار شده تو ایران مشکوکه ولی کشور های دیگه م ...

چ ترسناک 😑

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

چرا خوبه که

نه اینکه برق هست قراره تو بهترین امکانات اینترنت و رفاه کامل درس بخونیم بعد مدرسه باز شه باز هم برق نداریم بلید روت۷ته هی بنویسه تازه برا زیست اصلا خوب نیست بدون پروژوکتور 😂