2777
2789
عنوان

سوال راجع به استرالیا

76 بازدید | 14 پست

بچه ها یه نفر تو استرالیا 9 ماه هست که تو یه شرکت کار میکنه به عنوان مهندس شیمی بعد الان دیدم که یک ماه هست که اومده ایران. به اینا مرخصی یه ماهه میدن؟ چجوریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه یک ماه چطوری مرخصی میگیرن

من یک کشور دیگه هستم، حدود ٣٥ روز مرخصی داریم. چیز عجیبی نیست. فقط آمريکا مرخصی کمی دارند.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من یک کشور دیگه هستم، حدود ٣٥ روز مرخصی داریم. چیز عجیبی نیست. فقط آمريکا مرخصی کمی دارند.‌

جدی؟ یعنی اینقدر مرخصی طولانی میدن؟ حتی به کسی که ۹ ماهه تازه مشغول شده؟

جدی؟ یعنی اینقدر مرخصی طولانی میدن؟ حتی به کسی که ۹ ماهه تازه مشغول شده؟

بله، هر کس یک سهمیه سالانه داره، و هر زمانی که از سال خواست می تونه استفاده کنه (بعد از هماهنگی با محل کار). جز معلم ها که مرخصیشون بیشتر هست ولی زمان تعطیلی دانش آموزها مرخصی میرن

بله، هر کس یک سهمیه سالانه داره، و هر زمانی که از سال خواست می تونه استفاده کنه (بعد از هماهنگی با م ...

ممنون بابت اطلاعاتی که دادین🌸🌸این سهمیه سالانه معمولا چند روز میشه؟؟

ممنون بابت اطلاعاتی که دادین🌸🌸این سهمیه سالانه معمولا چند روز میشه؟؟

در هر کشور معمولا متفاوت هست. برای ما حدود ٣٥ روز، بعد از ٤٠ سالگی هم دو سه روز اضافه میشه یا مثلا کادر درمان دو سه روز مرخصی هاشون طولانی تره (یک جور تشویق) 

در هر کشور معمولا متفاوت هست. برای ما حدود ٣٥ روز، بعد از ٤٠ سالگی هم دو سه روز اضافه میشه یا مثلا ک ...

ایشون مهندس شیمی هستند تو استرالیا و حدود 9 ماهه که تو اونجا کار میکنن برام جالب بود که بعد 9 ماه همچین مرخصی بهش دادن. چون دوروبرم دیدم کسایی که مهاجرت کردن همه بعد 2 سال اومدن ایران و سر زدن

ایشون مهندس شیمی هستند تو استرالیا و حدود 9 ماهه که تو اونجا کار میکنن برام جالب بود که بعد 9 ماه هم ...

اون ها هم مطمئنا مرخصی داشتند و به دلایلی ترجیحشون این بوده که از مرخصی برای سفر به ایران استفاده نکنند. منم اولین بار ٦ ماه بعد از مهاجرتم برگشتم ایران، چون خیلی دلم تنگ شده بود. 

شما اولین بار که اومدین چقد موندین؟😍😍

حدود ٢٠ روز، من دانشجوی دکترا بودم و به خاطر شروع یک کلاس باید بر می گشتم.