۲۰ روز پیش ۱ونیم سیسی ژل مارک رووفیل زدم اصلا حتی ۱درصدش هم جذب نشده بود دیروزم ترمیم کردم نیم سیسی زدم. یه مقدار کبود شده.یعنی دلیلش چیه که اصلا جذب نشده بود ژلم؟
جدی؟مثلا چقدر هست ماندگاریش؟ترمیم رفت احساس میکنم بزرگ شده چونم
حداقل ۶ماهی ماندگاری داره
براگونه زاویه فک مناسبه
برا لب وفکرکنم چونه مناسب نیست
و بیشتر از یک سیسیم ازاین برند نزن
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
اره اومد دو سی سی زدی عزیرم مبارکه قشنگه خودتم خوشگلی