2777
2789
عنوان

با بچه سه ماهه چه بازی هایی کنم

102 بازدید | 8 پست

سلام خانما . براش تشک بازی نخریدم . ولی کلی عروسک‌های نمدی کوچولو داشتم براش رو دسته کریر چسبوندم باهاشون سرگرم میشه در حد ۱۰ دقیقه .

واترمت دیروز براش خریدم ولی زیاد دوسش نداشت. 

کتاب پارچه ای خریدم در حد ۵دقیقه باهاش سرگرم میشه .

نمیدونم برای سرگرم کردن و تقویت هوشش باهاش چه بازی هایی بکنم .لطفا از تجربه هاتون بگید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز سه ماهشه هااااا

توقع بچه سه ساله رو ازش نداشته باش! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بازی نمیخاد بغلش کن بوش کن بوسش کن😁😁

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

بازی خاصی نمیشه کرد سریع خسته میشن و تکراری میشه براشون 

بیشتر اینور اونور دیدنو دوسدارن 

الان داره دست و پاهاشو میشناسه پیشش دراز بکش دست بزن و شعر بخون یا پا بزن و شعر بخون دست و پارو بشناسه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من دیدم تو یه پیج نخور فرنگی ریخت تو پاکت زیپی با آب گذاشت جلو دستش

یا دستکش دندون پزشکیا هستا باد کرده بود داده بود دستش قبلش خوب بشورش

نمیخواد تا یکسال زیاد اسباب بازی هزینه کنی تو اینستا پر ایده اس

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس