2777
2789
تاحالا بهزیستی رفتی؟ فکر میکنی به راحتی بهت جا میدن بمونی؟

یکی از همسایمون  اونجا هست اصلا تایید نمیکنم که جای خوبی هست ولی بهتر از سر گردونیه فقط کافیه کلانتری محلتون تایید کنه که بی خانمانی اونوقت خودشون میان میبرنت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهرما خوابگاه نداره.مشکل من فقط این نیست که.حتی یکی نداریم بریم پیشش بمونیم.

حق داری ولی هستن کسایی که هیچ کی رو ندارن و شرایطشون از تو حادتر هست....بگرد چاره پیدا کن...اصلا برو پرستار سالمند شو اینا که باهاشون زندگی میکنن 

تو از کجا میدونی من نشستم.من امروز توی این گرما رفتم سرکار.داغون شدم.

خب نگو نمیشه 

سریع خودکشی 

تلاش کن یه جایی با قیمت پایین تر از خونه الانت بگیر 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مجرد.نه بچه ندارم.

خب اگه متاهل بودی که خیلی بدترمیشد .چون مجردی میتونی بری تورستورانی جایی که جای خواب هم داشته باشه سرایداری هم خوبه.  پدر مادر یاکسی رو نداری؟😥

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

خب نگو نمیشه سریع خودکشی تلاش کن یه جایی با قیمت پایین تر از خونه الانت بگیر

سریع؟ میدونی من چندساله دارم سختی میکشم؟ نه کسی رو دارم برم پیشش نه درآمد زیادی دارم.سی سال هم هست افسردگی دارم.با این بیماری دارم هرجور شده زندگی میکنم.

خب اگه متاهل بودی که خیلی بدترمیشد .چون مجردی میتونی بری تورستورانی جایی که جای خواب هم داشته باشه س ...

پدر و مادر دارم.ولی اونا جدا شدن و رفتن با کسی دیگه ازدواج کردن.نمیشه برم پیش اونا.

سریع؟ میدونی من چندساله دارم سختی میکشم؟ نه کسی رو دارم برم پیشش نه درآمد زیادی دارم.سی سال هم هست ا ...

عزیز من میگم جای خودکشی دنبال راه حل باش 

بیا تاپیک بزن مشکلم اینه چجوری حلش کنم شاید یکی یه راه حلی نشونت داد و راحت شدی از این شرایط 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پدر و مادر دارم.ولی اونا جدا شدن و رفتن با کسی دیگه ازدواج کردن.نمیشه برم پیش اونا.

خواهر یابرادر یاعمه ای دایی عمو چی ؟ 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

هیچکس راه حل خوبی نمیده.فقط میگن تلاش کن.اینو خودم‌میدونم دیگه.

ببین منم پارسال به خونه خیلی بزرگتر و بهتره بودم الان مجبور سدم برم یه خونه کوچیک تر و امکانات کمتر و سخت تر 

ولی پول کمتر 

الانم دارم شیفت های طولانی کار میکنم که بتونم سال دیگه بخرم هی هرسال اذیت نشم