2777
2789
عنوان

درمورد اون تایپک پر بازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 65 پست
بله من هنوز اون ترس توی دلم دارم درسته هیچ قدرتی بالا تر خدا نیس خدا خودش کسایی که بخوان زندگی کسیو ...

درسته عزیزم شمام ایمانتو قوی کن انشالله بهتر یناواست رقم بخوره

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

بازم میگم من زخم خوردم نمیخوام کسی زخم بخوره لطفا عاجزانه ازتون خواهش میکنم دنبال همچین آدمایی نرید فقط به خدا توکل کنین 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته عزیزم شمام ایمانتو قوی کن انشالله بهتر یناواست رقم بخوره

انشالله برای همه بهترین ها رقم بخوره عزیزم ممنون 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

بهتره فقط آدم به خدا توکل کنه 😊

وقتی خدا به انسان ۷ چاکرا داده برا منطق انسان قران داده برا رجوع ب خودش چرا دعا نویس 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
وقتی خدا به انسان ۷ چاکرا داده برا منطق انسان قران داده برا رجوع ب خودش چرا دعا نویس

افرین منم همینو میگم خدا خودش همه رو کمک کنه سراغ این آدما نرن

من تو تلگرام قبلن باهاش صحبت کردم یه دختر خانوم ۱۸ ساله است عزیزم

اینکه میگف ۷ ساله دارم تحقیق میکنم چجور ۱۸ ساله اس 

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

حرفت رو قبول دارم من به اصرار یکی از اعضای خونوادم رفتیم پیش یه نفر که میگفتن سرکتاب میگیره و طالع ر ...

یعنی نا امید شدین یا مشکلات بدی پیش اومد

منم به دعانویس اعتماد ندارم

ولی خیلی به سید هایی که دعاهای خوب می‌نويسن و طلسم اینا رو از سر آدم بر میدارن اعتماد دارم ایمانم بهشون خیلی بالاست

یکی از دایی هام ۸ سال طلسم بود رفتیم پیش ی سیدی که خیلی معروفه طلسم از روش برداشت الان داییم ی آدم دیگه شده اصن اون آدم قدیمی بدبخت تو سری خور نیست زندگیش شده گل بلبل

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

افرین منم همینو میگم خدا خودش همه رو کمک کنه سراغ این آدما نرن

من خودم خیلی اذیت بودم اینقدر روخودم کار کردم قران خوندم رجوع کردم ب علما ک چاکرا چین فهمیدم واقعا الکی نیس ک انسان اشرف مخلوقات 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
متاسفم تسلیت میگممنم دیشب ازش نظرشو درمورد خودم پرسیدم میخاستم ببینم چی میگهگفت طلسم نداری چشم زخم د ...

البته چشم زخم همیشه به نیت بد و حسادت نیس یه روحانی میگف گاهی از رو دوست داشتن

چند سالته فسقل خانم🥰

۲۸ عزیزم 

یعنی نا امید شدین یا مشکلات بدی پیش اومد

یه چیزایی رو گفت راجب زندگیم که روانم رو بهم ریخت و متاسفانه واقعیت هم بود 

از این ترسیده بودم که نکنه تموم حرفاش راجب آیندم تبدیل بشه به واقعیت 

چون حرف های خوبی نبودن 

منو دچار یه اظطراب و بازی روانی کرد 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...