که درمورد ماورا اینا بود میخواستم بگم لطفا اینجور چیزارو بارو نکنین چرا ی آدم عادی اینجور چیزارو بفهمه اون دعا نویسه بنظرم نباید به این نوع آدما اعتماد کرد من از این دعا نویسا زخم بدی خوردم لطفا کسی سراغ اینا نره زندگیش نابود میشه من تجربه بدی داشتم بچمو بخاطر اینا از دست دادم البته حماقت خودمم بود ولی دیگ فهمیدم هیچ قدرتی بالا تر از قدرت خداوند نیس
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜 اللهم عجل الویک الفرج 🤲 محمد جواد💙 علی اصغر 💚
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...
من به اصرار یکی از اعضای خونوادم رفتیم پیش یه نفر که میگفتن سرکتاب میگیره و طالع رو میگه
یه حرفایی زد که باعث شد واقعا زندگیم از حالت نرمال خارج بشه
بهتره اصلا سمت همچین کسایی نرفت
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...
آخه وقتی یکی طلسمت کرده باشه خب باید یجوری اون طلسمو بشکنی چیکار باید بکنی
اون کسی که اینکارو انجام بده اولش که گناه بزرگی انجام داده و بعدم اینه که به خدا توکل کنی قرآن بخونی انقد سوره ها و آیه ها از قرآن هس برای این موضوع که بخونی
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜 اللهم عجل الویک الفرج 🤲 محمد جواد💙 علی اصغر 💚