zhrsabr مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 4784 عنوان کنکوریااا 61 بازدید | 4 پست وقتی داشتین برای آزمون قلم چی میخوندین برای دوازدهم که اولین بارتون بود منبع سطح بالاتر رو میتونستین تو همون دو هفته کار کنید یا تک منبعی بودین؟(فقط دوازدهمو میگم) 1404/06/11 | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیمه_تاریک_وجود عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2245 تک منبعی باش ولی منبع خوبمثلا ریاضی و زیست آی کیوفیزیک نشرالگو یا میکروطبقه بندیشیمی خدایی منبع خوب نمیتونم براش بگمیک روز قبل ازمون برو همون ازمون پارسالشو پیداکن بزن آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️ گاهی دوستم اینجا درباره ی کراشش تاپیک میزنه 😂❌️
zhrsabr مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 4784 تک منبعی باش ولی منبع خوبمثلا ریاضی و زیست آی کیوفیزیک نشرالگو یا میکروطبقه بندیشیمی خدایی منبع خوب ... منبع رو انتخاب کردم ولی نمیدونم توی آزمونها که دوازدهم رو قراره برای بار اول بخونم کار درستیه که تو همون بازه دو هفته ای تست سطح بالا تر مثل ای کیو براش بزنم یا نه
نیمه_تاریک_وجود عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2245 منبع رو انتخاب کردم ولی نمیدونم توی آزمونها که دوازدهم رو قراره برای بار اول بخونم کار درستیه که تو ... آی کیو سطح بالا نیست اونجوری ک فکر میکنی آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️ گاهی دوستم اینجا درباره ی کراشش تاپیک میزنه 😂❌️
zhrsabr مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 4784 آی کیو سطح بالا نیست اونجوری ک فکر میکنی ببین من مسالم ای کیو یا نردبان نیستسوالم اینه که درسته وقتی دارم آموزش میبینم بلافاصله ساس سطح بالاشم بزنم اصلا میشه