2777
2789
عنوان

جراحی لیزری دیسک کمر

112 بازدید | 9 پست

با سلام خدمت خوانندگان این پست بنده 28 سال سن دارم از 25 سالگی دچار بیرون زدگی دیسک کمر شدم با انجام فیزیوتراپی آب درمانی استفاده تزریق کورتون استراحت حرکت درمانی ورزش بهتر نشدم چند دکتر رفتم گفتن عمل کن بنده گول خوردم رفتم لیزری عمل کردم قبل عمل فقط بیشتر از ده دقیقه نمی‌تونستم راه برم یا سرپا وایسم ولی با نشستن خوب میشدم عمل که کردم تا یه ماهی خوب بود ولی با شدت خیلی خیلی بیشتری برگشت جوری که نتونستم بشینم یا بخوابم فلجم کرد ویلچرنشین شدم مجبور شدم اورژانسی عمل کنم خواستم بگم کول این لیزر رو نخورید همش برای پول هست بدبخت رفیقمم 20 روز بعد از من رفت لیزر کرد الانم اونم افتاده

دقیقا منم چون بچه شیری داشتم وبیرون زدگی دیسک،بار اول اوزون تراپی کردم،برای عمل دوم لیزر،چهار ماه بعد به حالت اورژانسی مثل جسد عمل باز،خدا از دکتر نگذره خودش پیشنهاد  لیزر رو بهم داد النگوهای نازنینم رو فروختم برا لیزر  ولی بعدش دکتری که عمل باز انجام داد گفت پارگی دیسک هیچ راهی به جز عمل باز نداره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با دکتر تون صحبت کردید ؟ به چه علت اینطور شد ؟خوب لستراحت کردید بعد عمل ؟ منم از درد دیسک گردن دارم ...

بله خدا لعنتش کنه براشون کاری نداره میگن رعایت نکردی در صورتی که من تمامی موارد رو رعایت کردم جوری که حتی یک کیلو میوه هم بر نمیداشتم خدا نگذره ازشون من میخوام شکایت کنم

دقیقا منم چون بچه شیری داشتم وبیرون زدگی دیسک،بار اول اوزون تراپی کردم،برای عمل دوم لیزر،چهار ماه بع ...

آره راحت شدم عمل باز کردم از لیزرم والا راحت تر بود

دقیقا منم چون بچه شیری داشتم وبیرون زدگی دیسک،بار اول اوزون تراپی کردم،برای عمل دوم لیزر،چهار ماه بع ...

خدای من 

تو نت نوشته که لیزری و عمل بسته هم جوابه ..

منم از دیسک گردن داغونم به خدا 

استرسم برای درد گردن بیشتر شد

بله واقعا سخته درک میکنم من تجربه خودمو گفتم انشاءالله شما بهترین تصمیم بگیرید پیش پنج تا جراح برید مجموع نظرات رو انجام بدید

خدای من تو نت نوشته که لیزری و عمل بسته هم جوابه ..منم از دیسک گردن داغونم به خدا

اولش خوب تحقیق کن برا من که فایده نداشت البته من پارگی دیسک داشتم،من شهر خودمم لیزر نداشت اسیر شده بودم تو شهر غریب