2777
2789
عنوان

🌹🌹درمان افسردگی🌹🌹

465 بازدید | 57 پست

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

چند راه معجزه برای درمان افسردگی

🌟به میزان کافی استراحت کنید و بخوابید .🌟مصرف کافئین را کاهش دهید ...

💙ویتامین D بیشتری دریافت کنید ...

🌟به طور مرتب و روزانه ورزش کنید ...

💙از  دوست کمک بخواهید ...

🌟اجتناب از مصرف الکل ...

💙رژیم غذایی خود را تغییر دهید ...

🌟افکار خود را تغییر دهید.. .

💙اجازه بده همه افکارت از ذهنت بزنه بیرون

همرو ، روی کاغذ بنویس و پارشون کن. 

💙ویتامین B  کاهش علاعم  افسردگی

🌟ویتامین D سلامت مغز و قلبه که کمبودش دچار افسردگی میکنه

💙ویتامین  B6 و B12 سلامت مغزه 

🌹ورزش یوگا هم برای درمان افسردگی خیلی عالیه.. یا باشگاه برو، یا انلاین انجام بده

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

@آرزو1388‍ ─── ♬♪♫ ───

قربون اون نِگاهت صورت مِثل ماهِت موهات خِیلی قَشنگن هَمونی که مَن میخوامِت

دُردونه ی قَلبمی رِفیق و هَمدردمی چشم نَخوری الهی تو بَند بَند قلبمی

عِشق خودَمیا خودم دورت میگردَم غُصه نخوریا تویی عَزیز قلبم

ناز دِلمیا وَقتی چشات میخندن قشنگتریا 

🌹🌹🌹🌹🌹

هرچی که مردم این دنیا درباره ات فکر می کنن، اصلا به تو مربوط نیست!

چون افکار خودشونه 

می‌تکنی احساس کنی دکه چقدر در زندگی کسانی که ملاقات می‌کنی ، اهمیت داری  و چقدر در زندگی کسانی که حتی در رویا هم ندیده‌ای مهم هستی. بخشی از  توی @آرزو1388‍ در هر ملاقات و برخورد با دیگری به یادگار می‌ماند

پس اجازه نده هیچی ناراحتت کنه. 

پس اجازه نده افکار منفی به سراغت بیاد. اگر هم اومد بنویسش روکاغذ و بسوزونش، به همین رلحتی. از ذهنت و قلبت دورش کن.. 

تو بهترین

@آرزو1388‍ ─── ♬♪♫ ───قربون اون نِگاهت صورت مِثل ماهِت موهات خِیلی قَشنگن هَمونی که مَن میخوامِتدُرد ...

ممنونم خاله🌹

چشم امتحان میکنم🥺

خیلی خوبید😘💓😍

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اختلالاتی مثل اختلال افسردگی عمده که خیلی شدید هست و ممکنه با اختلالات روانی دیگری هم همراه باشه، در ابتدا باید با دارو درمانی تحت کنترل قرار بگیره.

مثلا کسی که افکار خودکشی داشته باشه باید حتما حتما اول به روانپزشک مراجعه کنه.

بی آب و تاب و توان،

ممنونم خاله🌹چشم امتحان میکنم🥺خیلی خوبید😘💓😍

تو بهترین و قشنگ ترین ارزوی هر کی ک تو رو داره هستی

پس خودت رو دوست داشته باش و به خودت بیشتر از بقیه اهمیت بده.. 

ممنون عزیزم. فدات بشم. عزیزی برام 

خوبی از خودته 

خودم خیلی ساله افسردگی داشتم. از وقتی اومدم سایت و با یه عده ادم گل اشنا شدم.. خیلی حالم بهترشد.

بهترین راه.اینه ک اول اون قرصاتو بندازی دور..ک دیگ چشمت نبینتشون...منم تا وقتی اونا رو میخوردم.خوب میشدم.الان تقریبا از خرداد یدونه ام نخوردم 

هرچی خوردم ریختم فاضلاب.....فک میکنم بیشتر برای اونا بود.

الهی هیچوقت..افسردگی نیاد سراغت عزیز دلم🌹🌹😘😘.. 

تو بهترین و قشنگ ترین ارزوی هر کی ک تو رو داره هستیپس خودت رو دوست داشته باش و به خودت بیشتر از بقیه ...

ممنونم خاله

شما خیلی خوبید و حس خیلی خوبی میدید به اطرافیانتون 

قربونتون برم من

دخترا چیزی گفتن؟🤕

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اختلالاتی مثل اختلال افسردگی عمده که خیلی شدید هست و ممکنه با اختلالات روانی دیگری هم همراه باشه، در ...

صد درصد 

بله من راه خانگیشو گفتم. 

واین تاپیک هم فقط بخاطر یک نفر زدم. 

ک خودش هم اومد.. میخواستم قفل کنم ک دیگ نمیکنم 

از  نکته خوبتون ممنونم🌹🌟💙🌟🌹 

صد درصد بله من راه خانگیشو گفتم. واین تاپیک هم فقط بخاطر یک نفر زدم. ک خودش هم اومد.. میخواستم قفل ک ...

خواهش میکنم

کاری نکردم🌱

اما به قول شما تغییر سبک زندگی هم بعد از دارو درمانی برای بهبود خلق و خو و کاهش افسردگی، خیلی مهم هستش.🙏🏻🌱

بی آب و تاب و توان،

ممنونم خالهشما خیلی خوبید و حس خیلی خوبی میدید به اطرافیانتون قربونتون برم مندخترا چیزی گفتن؟🤕

نه عزیزم 

تاپیک دیشبو دیدم. مگه حالت گرفته نبود

از تاپیک خاکستری متوجه شدم😇 

و بحثای دیشبم متوجه شدم. حالم گرفته شد سر صبی... 

نه عزیزم تاپیک دیشبو دیدم. مگه حالت گرفته نبوداز تاپیک خاکستری متوجه شدم😇 و بحثای دیشبم متوجه شدم. ...

نگران دخترا هستم آخه خبری نیست ازشون میترسم تعلیق شده باشن من قرص خوردم زود خوابیدم نمیدونم چرا بحث کردن

خواهش میکنمکاری نکردم🌱اما به قول شما تغییر سبک زندگی هم بعد از دارو درمانی برای بهبود خلق و خو و کا ...

باه واقعا

چون خودم همه این دورانو بتنهایی رد کردمم

حتی حس خودکشیم داشتم

و با همین اومدنم به سایت بهتر شدم

میبینم  یکی افسرده میشه خیلی نگرانش میشم. سعی میکنم یجوری حالشو بهتر کنم

چون بهترین  درمانش همدردیه.. 

نگران دخترا هستم آخه خبری نیست ازشون میترسم تعلیق شده باشن من قرص خوردم زود خوابیدم نمیدونم چرا بحث ...

ن انشالله که چیزی نیست 

@دختر_خاکستری‍ بیا بگو حالت خوبه یا نه 🌹🌹نگرانتم خاله❤❤❤😘😘

سلام خاله حالم عالیه خداروشکر😍😍😍😍حتی عالی تر از روزای قبل

لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

حال شما خوبه؟💖🎀

لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)