۲۱سنی نیست نه بابا چه ژنی بهترین خورد خوراک تفریح اعصاب راحت مثل ما نیستن هر روز از گرونی ها پشمامون ...
اون که آره ...ولی من اندازه خودم جوونی میکنم نمیخوام حسرتی داشته باشم ....با اینکه بابام مخالف بود به زور راضیش کردم موتور واسم بخره ..آخه خیلی دوست داشتم
نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
همه هم یه بیماری لاعلاج میگیرن و بعدش تمام شاید از نظر شما مسخره باشه ولی من تاالان تو فامیل پدری و مادری هرکی دیدم با یه مریضی شده و زیر ۶۰ سال بوده اخریش هم زنداییم بود که هفته پیش فوت شد به خاطر تومور مغزی
اون که آره ...ولی من اندازه خودم جوونی میکنم نمیخوام حسرتی داشته باشم ....با اینکه بابام مخالف بو ...
اینا خوشحالی های گذرین منم موتور داشتم سوار میشدم ولی الان ۴ساله همونجور که هست مونده حتی از جاش تکونم نخورده تازه چن روز پیش بابام گفت لازم میشه بعد از سال بردم دادم سرویس کنن استفاده کنیم😅
اون که آره ...ولی من اندازه خودم جوونی میکنم نمیخوام حسرتی داشته باشم ....با اینکه بابام مخالف بو ...
زمستون سوار میشدم تو جاده با نهایت سرعت شب شهر ما هم همیشه تو ایران اولین یا دومین شهر سرده انگشتام یخ زده بود اومدم گرفتم زیر آب داغ احساس نمیکردم کلا دستم پوستش عین یه دستکش کنده شد 🤣بعد چند روز