2777
2789
۲۱سنی نیست نه بابا چه ژنی بهترین خورد خوراک تفریح اعصاب راحت مثل ما نیستن هر روز از گرونی ها پشمامون ...

اون که آره  ...ولی من اندازه خودم جوونی میکنم نمی‌خوام حسرتی داشته باشم  ....با اینکه بابام مخالف بود به زور راضیش کردم موتور واسم بخره ..آخه خیلی دوست داشتم 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

ما که خانوادگی بیشتر از ۵۰ سال عمر نمیکنیم 😂😂🤣

همه هم یه بیماری لاعلاج میگیرن و بعدش تمام شاید از نظر شما مسخره باشه ولی من تاالان تو فامیل پدری و مادری هرکی دیدم با یه مریضی  شده و زیر ۶۰ سال بوده اخریش هم زنداییم بود که هفته پیش فوت شد به خاطر تومور مغزی 

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونو نمیدونم اما اینو که میخونم غم عالم میریزه تو سرم ابر آمد باز بر سر سبزه گریست بی باده ارغوان ...

اسی معلومه مغزت خوب کار میکنه 😃مال منم خوب کار میکنه ولی زیاد ازش کار نمیکشم😅

کاربری دست۱۰نفر میباشد

اون که آره ...ولی من اندازه خودم جوونی میکنم نمی‌خوام حسرتی داشته باشم ....با اینکه بابام مخالف بو ...

اینا خوشحالی های گذرین منم موتور داشتم سوار میشدم ولی الان ۴ساله همونجور که هست مونده حتی از جاش تکونم نخورده تازه چن روز پیش بابام گفت لازم میشه بعد از سال بردم دادم سرویس کنن استفاده کنیم😅

کاربری دست۱۰نفر میباشد

ما که خانوادگی بیشتر از ۵۰ سال عمر نمیکنیم 😂😂🤣همه هم یه بیماری لاعلاج میگیرن و بعدش تمام شاید از ...

ماله ما برعکسه   عمر نوح دارن ماشالا  همشون هم به مرگ طبیعی فوت میکنن  بدون بیماری   

اون که آره ...ولی من اندازه خودم جوونی میکنم نمی‌خوام حسرتی داشته باشم ....با اینکه بابام مخالف بو ...

زمستون سوار میشدم تو جاده با نهایت سرعت شب شهر ما هم همیشه تو ایران اولین یا دومین شهر سرده انگشتام یخ زده بود اومدم گرفتم زیر آب داغ احساس نمیکردم کلا دستم پوستش عین یه دستکش کنده شد 🤣بعد چند روز

کاربری دست۱۰نفر میباشد

اینا خوشحالی های گذرین منم موتور داشتم سوار میشدم ولی الان ۴ساله همونجور که هست مونده حتی از جاش تکو ...

موتور سواری واسه پسر عادیه ولی واسه دختر خیلی جذابه ..

زمستون سوار میشدم تو جاده با نهایت سرعت شب شهر ما هم همیشه تو ایران اولین یا دومین شهر سرده انگشتام ...

الهی ...آره تو سرما سخته موتور سواری  ....کدوم شهری 

اسی معلومه مغزت خوب کار میکنه 😃مال منم خوب کار میکنه ولی زیاد ازش کار نمیکشم😅

ها آره  آخه ی موقع زیاد شعر حفظ میکردم  چن دوس پسرم باسواد بود اهل شعر ادبیات بود واس  اینکه کم نیارم پیشش الان خیلیاش  از یادم رفته

اطرف تبریز 🤣اونموقع کیف میکردم می‌چسبید کدوم آدم عاقلی تو منفی بیست و خورده ای درجه موتور سوار میشه ...

کلت داغ بوده 😂😂