2821
2789
عنوان

کاهل نمازم

160 بازدید | 10 پست

چیکار کنم آدم نمیشم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کلا ترک شده عذاب وجدانم ندارم هیچگاه اینطور نبودم

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

بايد تلاش كني ديگه. 

يادت خودت بيار جنبه هاي بد كاهل نمازي. 

حديث داريم درمورد اينكه كسي نبايد نماز رو خوار كنه. 

نماز اول وقت خيلي تاثير مثب داره

نماز رو مثل يك صحبت دوستانه با خدا ببين

از اين چيزا

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

اسی منم خیلی تنبلی داشتم برا نمازام این مدتیه تا صدای اذانومیشنوم انگاری یه کسی منو هول میده سمت شیر آب که برم وضو بگیرم یه ماه پیش خیلی از رفتارام پشیمون بودم اینه که شماره امام حسین رو گرفتم وباهاش حرف زدم گفتمش هیچی نمیخوام ازت فقط منو سر به راه کن و بتونم نمازامو بخونم 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز