2777
2789
عنوان

توهم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 39 پست
منم کسی که عاشقش بودم چون خانواده ش بابامو می شناختن جلوشو گرفتن.اصلا گفتن ما خونه این ادم نمی ریم.. ...

ای بابا پس عموهاتم معتادن. خب پدرت وقتی بخواد ترک کنه اونا ببینه نمیتونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کسی که عاشقش بودم چون خانواده ش بابامو می شناختن جلوشو گرفتن.اصلا گفتن ما خونه این ادم نمی ریم.. ...

مادرت کجا بود اون موقه 

خدای من 

آسیب جسمی بهت نرسوندن؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ای وایی.... چ‌سخت...امیدورام روزای خوشی در پیش داشته باشی😘😘

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

سعي كن تا جايي كه ميتوني خودت و خانواده اينده ات رو از بابات دور نگه داري ميدونم دوسش داري ولي وقتي بابات حاضر نشده از خوشي خودش به خاطر اينده بچش بزنه توهم خودتو درگيرش نكن فراموشش كن دوري كن ازش انقدر تو خانواده شوهرت خوب و با صلابت و محكم باش كه كسي جرات نكنه چيزي بهت بگه همه بگن دختر كجا بابا كجا مامانت باهاش زندگي ميكنه؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
سعي كن تا جايي كه ميتوني خودت و خانواده اينده ات رو از بابات دور نگه داري ميدونم دوسش داري ولي وقتي ...

همین الانشم یکی از فامیلای نامزدم رفته پشت سر بابام حرف زده در مورد اعتیادش و گفته این دختر رو نگیرید و... 😞 منم هی سعی می کنم با اون فامیله ارتباط نداشته باشیم و نامزدمو ازش دور کنم. ولی. چه فایده وقتی حرفاش راسته

ماورم یه زن ضعیف و افسرده بود اون موقع که همش خواب بود و کتک می زد. 

الان درقید حیات هستن؟ 

نگفتی اونا بهت آزاری نرسوندن 

؟

خیلی ناراحت شدم😖

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سعي كن تا جايي كه ميتوني خودت و خانواده اينده ات رو از بابات دور نگه داري ميدونم دوسش داري ولي وقتي ...

بابام شهر دیگه س به خاطر کارش. ماهی یه هفته میاد و میره. ولی وقتی بیکاره همش خونه خودمونه

همین الانشم یکی از فامیلای نامزدم رفته پشت سر بابام حرف زده در مورد اعتیادش و گفته این دختر رو نگیری ...

تو چربطی به اعتیاد پدرت داری 

عموهای من هم معتادن ولی دختراشون ازدواج کردن و بهترین زندگی رو دارن 

اگه نامزدت بخواد بخاطر همچین چیزی ترکت کنه بدون خیلی بی منطقه و همون بهتر که بره تا اخر عمر که نمیتونی از پدرت دورش کنی عزیزکم

الان درقید حیات هستن؟  نگفتی اونا بهت آزاری نرسوندن  ؟ خیلی ناراحت شدم😖

آره مامانم هستش. و خیلی خوب شده

نه اونا ازار جسمی نرسوندن گرچه خیلیای دیگه به خاطر بی توجهی های مامانم چرا تونستن. به خاطر عموهام همش فحش و تحقیر می کشیدم از همسایه ها چه بچه چه بزرگ. کسی باهام بازی نمیکرد بهم می گفتن عموهات از ما دزدی کردن. شما کوچمونو به هم  ریختید. زشت کردید

تو چربطی به اعتیاد پدرت داری  عموهای من هم معتادن ولی دختراشون ازدواج کردن و بهترین زندگی رو د ...

نه اون که ترکم نمی کنه ولی داغ تحقیر این حرفا برای من می مونه

عزیزم اصلا به روی پدرت نیار حتی جوری وانمود کن که جلو شوهرتم اصلا حتی هیچ حرفی نزنن جلو شوهرتم اصلا نگو انگار هیچی نیست بعدشم وقتی وارد خانواده شوهرت شدی انقدر احترام متقابلو حفظ کن انقدر محکم واستوار وخوب باش که حتی تو ذهنشونم درموردت فکر بد نکنن چه برسه بخان به زبون بیارن  

یه جوری که پیش خودشون بگن اشتباه نکردیم اینو گرفتیم ولی جوریم نباشه همه چیو وا بدی شل کنی که عذابت بدن اذیتت کنن یه جور شیرزن باش خودت آیندتو به بهترین شکل بساز

ایشالا که هم شوهرت وخانوادش خیلی خیلی خوب باشن وبهترین آینده رو داشته باشی درکنارشون وخوشبخت وعاقبت بخیر بشین عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍