2789
عنوان

معتاد شدم

239 بازدید | 21 پست

من پنج ساله دارم ترامادول میخورم،روزی یدونه تاالان فقط انرژیمو زیاد میکرد رابطه جنسیمو بهتر میکرد جوری که خجالت نمیکشیدم و باعث میشد توجمع ساکت نباشمو نظر بدم اعتماد بنفسمو میبرد بالا ولی یمدتیه بسختی از خواب بیدار میشم و بدن درد دارم هیچ علاقه ای به رابطه هم ندارم اصلا دوستی هم ندارم که دیگه بخوام حرف بزنم از کسی خوشم نمیاد .فردا میخوام شروع کنم میتونم روتون حساب کنم که اینجا حرف بزنم باهاتون تا دردی که دارم یادم بره یا مشغول شم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ترک کن عزیزم نمیتونی بیمارستان اعصاب وروان بستری میکنن اونجامیتونی ترک کنی

چون کلا کسی نمیدونه و یواشکی بوده نمیخوام هیچکی بفهمه الان یکی دو هفته فرصت دارم تا تنهایی یکاریش بکنم 

چه جوری می خریدی؟ بذون نسخه مگه میدن؟ بعد تا الان اصلا امتحان کردی ترک کنی ببینی چه جوریه وضع بدن؟

همه عطاریا میفروشن یا بیشترشون میری راحت بهت میدن یه باکس بزرگ میخریدم قایم میکردم روزی یدونه دیر تموم میشد کلا چندبار رفتم ،دوسال پیش یبار کامل گذاشتم کنار اونموقع هم همون یدونه بود ولی با دوستام رفتیم سفر دوهفته پاکیم بفنا رفت اونموقع یادمه بعدش دوستام دیدنم گفتن چقدر شکسته شدی گفتم مریض بودم ،میدونم بدن درد داشتم ابریزش و عرق سرد داشتم ولی خوابم اکی بود الان احتمالا بدتر باشه بدنم ضعیف تر شده 

عزیزم اونجاکسی نمیفهمه فقط خانواده حواست باشه ابجی مشروب نخوری

نه مشروب خور نیستم کسایی که قرص میخورن یا چیزی میکشن دیگه ازهمون خوششون میاد اصلا نخوردم این چندسال .امشب همش تو یوتیوب بودم یکم خیالم راحت شد چون دوز من پایینه بقیه کامنت گذاشته بودن روزی ده تا و اینا میخورن ولی بالاخره اونا مردن من زنم با همین یکی صورتم تغییر کرده بدنم تحلیل رفته