مامان_علیرضا_۱۳۹۹ مدیر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 818 عنوان بچه ها ماشین کشیدم به ماشین دیگه | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 36 پست پشت ماشین پارک کردم بعد دنده عقب گرفتم خواستم رد بشم در عقب ی خط عمیق افتاد ماشین که بهش کشیده شدم پیکان 57 هیچیش نشد ماشینم صفر بود خیلی ناراحتم لا تقنطوا من رحمة الله 1404/06/11 | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 17043 آبروریزی جلو شوهر چکنم مگه شوهرت تا حالا تصادف نکرده؟والا شوهر من 10 ساله ماشین دستم نداد که مبادا خراب نکنم بعد خودش صد دفعه فقط جلوبندی عوض کرد برا تصادف.الان من دارم ماشین میخرم میگه بده من چون تو خراب میکنی.گفتم به همین خیال باش یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
مامان_علیرضا_۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 818 پیکان مثل نوکیاسمچالشم کنی بازم سالم میمونهخلاصه نگران نباش🗿 آره لامصب هیچیش نشد منم کوییک اصلا ی وضعی لا تقنطوا من رحمة الله
مامان_علیرضا_۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 818 مگه شوهرت تا حالا تصادف نکرده؟والا شوهر من 10 ساله ماشین دستم نداد که مبادا خراب نکنم بعد خودش صد دف ... ن والا تا حالا تصادف نکرده پارسال ی ماشین دیگه بود اونم تصادف کردم ولی در این حد نبود لا تقنطوا من رحمة الله
مامان_reza عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 356 آره لامصب هیچیش نشد منم کوییک اصلا ی وضعی توام تازه رانندگی میکنی
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 17043 ن والا تا حالا تصادف نکرده پارسال ی ماشین دیگه بود اونم تصادف کردم ولی در این حد نبود محاله بابا. تصادف کرده ولی صداشو در نیاورده یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
مامان_علیرضا_۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 818 مگه شوهرت تا حالا تصادف نکرده؟والا شوهر من 10 ساله ماشین دستم نداد که مبادا خراب نکنم بعد خودش صد دف ... آفرین کار درست تو میکنی انشاالله تصادف نکنی خیلی حس بدیه. لا تقنطوا من رحمة الله
مامان_علیرضا_۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 818 توام تازه رانندگی میکنی آره ی ساله لا تقنطوا من رحمة الله
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 17043 آفرین کار درست تو میکنی انشاالله تصادف نکنی خیلی حس بدیه. فدات بشم. ببین غصه نخور. هر چی استرس داشته باشی بدتره. بیخیال باش. بگو ماشین برا استفاده است دیگه آسیب هم ممکنه ببینه اصلا عجیب نیست یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14626 بیخیال باباچرا میگی ماشین شوهرت؟؟؟ ماشین مال خانواده سمنم پارسال ماشین صفرمون رو همینجوری مالوندم به یه وانتشوهرمم گفت فدای سرت ماشین مال زدنهچرا به خودت عذاب وجدان میدی؟
مامان_reza عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 356 آره ی ساله من دو ماهه دستت راه افتاده میتونی بین دو ماشین پارک بزنی
مامان_علیرضا_۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 818 بیخیال باباچرا میگی ماشین شوهرت؟؟؟ ماشین مال خانواده سمنم پارسال ماشین صفرمون رو همینجوری مالوندم به ... ای بابا چ بد.خیلی آسیب دید؟ لا تقنطوا من رحمة الله
مامان_علیرضا_۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 818 من دو ماهه دستت راه افتاده میتونی بین دو ماشین پارک بزنی ن دیگه الان بین دو ماشین و کوچه تنگ بودم اینجوری شد لا تقنطوا من رحمة الله
مامان_علیرضا_۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 818 فدات بشم. ببین غصه نخور. هر چی استرس داشته باشی بدتره. بیخیال باش. بگو ماشین برا استفاده است دیگه آس ... آره من حساسم چون ماشین تمیز نگه میدارم الان یجوریم لا تقنطوا من رحمة الله
مامان_reza عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 356 ن دیگه الان بین دو ماشین و کوچه تنگ بودم اینجوری شد وای خدا یعنی منم حالا حالاها نمیتونم خدا کمکمون کنه