2777
2789
عنوان

هک شدن گوشی

97 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من گوشی پارتنرم واتساپش هک شده بود و بعدا موارد مشکوک تو تلگرامم برخوردیم و منم به گوشی خودم مشکوک شدم گویا منم هک شدم 

دوستی و آشنایی یا حتی خودتون از اینجور موارد سر در میارن کمک کنند؟ لطفا لطفا کمکم کنید جای خواهر خودتون بخدا خیلی کمک احتیاج دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجا زده فرانسه بعد الان من نگاه کردم به نشست های فعال تو سیستم الانم زده سنگاپور سر در نمیارم

خب آی‌پی وی پی انت برا فرانسه ست 

ببین اون قسمت هم زده ios که گوشی خودت آیفونه 

اگه مدل یه گوشی دیگه یا یه سیستم دیگه رو میزد همراه با گوشی خودت ، هک شده بودی 

الان نشدی

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

خب آی‌پی وی پی انت برا فرانسه ست ببین اون قسمت هم زده ios که گوشی خودت آیفونه اگه مدل یه گوشی دیگه ی ...

اخه درسته فقط زده خودم ‌و گوشیم 6s ولی اخه من با پروک سی ام و اینکه اخه پروک سی من همونه بازم مکان عوض میشه اخه

سلام وقت بخیر میتونیم کمکتون کنیم که قطع به یقین برسین که گوشیتون هک شده یانه!! واگ نشده میتونید برای دفعات بعد هم محکم کاری کنید وهیچ وقتی مورد هک قرار نگیرید میتونیدپیام بدید واتساپ 09233578818