2777
2789
عنوان

مرد خیانتکار

215 بازدید | 29 پست

سلام من یه ساله با یکی تو رابطم .چند روز بهش گفتم چرا رکوئست فالو پیجت منو قبول نمیکنی؟ گفت چون اون پیج دوممه و همه فالوورهام پسرن تگه تو بیای توش تابلو عه.که دوسدخترمی. بعدش من رفتم تو پیج اولش یه دختر و پیدا کردم  و بعد ش متوجه شدم اون دختره پیج دوم دوست منو فالو کرده یعنی بهم دروغ گفته بود که اون پیج دومش همه پسرن . واین یعنی مدرک خیانت.بهش گفتم مچتو بادروعت گرفتم و.. ا ونم  براینکه منو بپیچونه سریع بمن فالو رکویست داد که من دیگه قبول نکردم و تا اخر شبم انلاین نشدم. وقتی اخر شب انلاین  شدم دیدم کلی پیام تو واتساپ بهم داده و اخرشم نوشته خداحافظ. ولی بعد اون پیاما اتا شبم چند بار زنگ زد که جواب ندادم و اخرش یه پیام داد نوشته بود خیلی اسکلی من دیگه باهات هیچ حرفی ندارم . یه روز کامل نبودش امشب دوباره  تواینستا باهمون پیج دومش که مچشو گرفتم یه ریلز برام فرستاده .!! چرا ؟! من سین کردم . ولی موندم چرا باوجوداینکه قبلا قطع ارتباط کردم بازم ریلز فرستاده!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکیو که کشف کردم دختر بود و دروغش اثبات شد .دیگه چه فرق میکنه چند تان.من دلم خیلی شکسته

چرا باید مطمئن باشی

از کجا فهمیدی مگه پیج دختره بازه

تو بگو اکس من پی وی سخت ۹۰ تا دختر فالو کرد بعد میگف اونا منو فالو کردن دروغ

چرا باید مطمئن باشیاز کجا فهمیدی مگه پیج دختره بازهتو بگو اکس من پی وی سخت ۹۰ تا دختر فالو کرد بعد م ...

اره پیج اکن دختره باز بود رفتم فالوینگاش نگا کردم دیدم هردوتا پیج این ع..و..ض..ئ.... و فالو کرده .در حالیکه بمن گفته بود اصلا دختر تو پیج دومش نیس همه پسرن!!

اره پیج اکن دختره باز بود رفتم فالوینگاش نگا کردم دیدم هردوتا پیج این ع..و..ض..ئ.... و فالو کرده .در ...

دیگ مشخصه از این شیطوناست ک با چند نفر حرف میزنه

همشون همینن بلکه رابطتون خیلی جدی باشه

دیگ مشخصه از این شیطوناست ک با چند نفر حرف میزنههمشون همینن بلکه رابطتون خیلی جدی باشه

اره خاین بلفطره.بعد اگه بدونی چقد ادعای وفاداری داشت و بدونی چه استوریای در مورد خیانت و... میزاره ...هر کی نشناستش فک میکنه خیلی با معرفتع در حالیکه یه خیانتکاره ناشیه فقط😂

اره خاین بلفطره.بعد اگه بدونی چقد ادعای وفاداری داشت و بدونی چه استوریای در مورد خیانت و... میزاره . ...

همینا ک فوبیای خیانت دارن از همه خائن ترن با ی پسره ای هم اشنا شده بودم همش گیر میداد بهم و شکاک بود ولی خودش سر گوشش میجنبید خیلی کثیف بود

همینا ک فوبیای خیانت دارن از همه خائن ترن با ی پسره ای هم اشنا شده بودم همش گیر میداد بهم و شکاک بود ...

اینم خیلی  بدبین و شکاک بود نگو همه رو مثل خودش میبینه😂

همینا ک فوبیای خیانت دارن از همه خائن ترن با ی پسره ای هم اشنا شده بودم همش گیر میداد بهم و شکاک بود ...

بعد استوریم میزاره دخترا همه خرابن و خیانتکار...😂😂😂

فدا سرت ۹۹ درصدشون همینن منم هیچکس بهم وفادار نبود تنهایی بهتره

اره واقعا امروز فهمیدم تنهایی شرف داره به اینجور روابطی با مردای آ...ش...غ...ا...ل تواین مملکت. من که دیگه وارد رابطه نمیشم .فوبیا گرفتم