2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عمل کردم واقعا درد که نداشت بعدش فقط مراقبت میخواد چون زخمش دیر میبنده

الان که انجام دادم برام راحت به نظر میاد چون اولش خب استرس داشتم از کرم آنتی فیشر باریچ بعد عمل استفاده میکردم زودتر خوب شد 

من عمل کردم واقعا درد که نداشت بعدش فقط مراقبت میخواد چون زخمش دیر میبندهالان که انجام دادم برام راح ...

فیلم‌عملشو‌دیدم روحم از بدنم‌جدا شد😰دکتر امپول بی حسی رو‌یه جوری فرو‌کرد..... بعدشم که فقط ادم دلش میره نتونستم تا اخر ببینم. میشه بگید چند هفته طول کشید خوب شید؟

من بابام همین چندماه پیش عمل کرد و بگفته خودش خیلی بزرگ شده بود.بیهوشی زدن بهش یشبم موند و اومد خونه ...

اخه زخمش اونطوری باز میمونه😰😰😰😭😭😭ادم چطوری میره دسشویی؟ خیلی دردناکه به نظرم

فیلم‌عملشو‌دیدم روحم از بدنم‌جدا شد😰دکتر امپول بی حسی رو‌یه جوری فرو‌کرد..... بعدشم که فقط ادم دلش ...

ببین من که دخترم هنوز ازدواجم نکردم رفتم انجام دادم واقعا از زایمان که ترسناک تر نیست 

آمپول بی حسی میزنه سوزنش انسولین هست اونقدره

بعدشم نمیفهمی عمل سرپایی بعد میای خونه هی مراقبت میخواد تقریبا یک هفته اول سخته بعدش اوکی میشی مراعات می‌کنی

بعد دیگه راحت میشی تر و تمیز😁❤️🤦🏻‍♀️

عزیزم برای ایشون کوچیکه با لیزر بر میدارن اونقدر شدید نیس

اونم که بزرگ بود نه خطرناک بود عملش نه اذیت شد . دوره نقاحت هم خیلی کم داشت.

اره کوچیک و با لیزر برمیدارن اصلا شاید با پمادش خوب شد. 

اخه زخمش اونطوری باز میمونه😰😰😰😭😭😭ادم چطوری میره دسشویی؟ خیلی دردناکه به نظرم

ن بابا باز چی میمونه

من بابام تا رسید خونه رفت دستشویی اصلا و اصلا هم بخاطر دستشویی رفتن اذیت نشد. برا خوابیدن هیچی اذیت نمیشی.

هیچ نترس

تازه اول دکتر بهت پماد و دارو میده تا یک ماه بخوری اگرررر درست نشی میگه عمل. 

مثلا مادرمم داشت با پماد خوب شد.

اونم که بزرگ بود نه خطرناک بود عملش نه اذیت شد . دوره نقاحت هم خیلی کم داشت.اره کوچیک و با لیزر برمی ...

اره واقعا انقدر علم پیشرفت کرده واقعا نگرانی نداره

به قول مادرم خداروشکر کنید که پول داری که بری هزینه درمان رو بدی و انجام بدی وقتی راه حل هست دیگه نگرانی درست نیست😁❤️