2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

285 بازدید | 16 پست

دیروز عقد کردیم حالا روز چهارشنبه قراره بیان خونمون ما رسم داریم خانواده عروس برا عقد شام میدن برا خواهرم برج 2شام دادن 350نفر حالا من محضری عقد کردم حالا میخایم دور هم جمع شیم حدودا 40نفریم حالا بابام گیر داده به نامزدم بگم مرغا بیاره باهاش حساب کنیم چون مرغ فروشه  منم خجالت میکشم چون غریبه تو مهمانی نیست قطعا پولو نمیگیره میگه خانواده خودم اینجان 18خواهر برادر اون و 14تا ماهستیم با چند تا از خانواده دایی نامزدم

به بابام گفتم خجالت میکشم چنان داد و بیداد کرد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری ن بهش‌نگو

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

اره کلا 10تا مرغ میشه بابام وضعش خوبه فقط میخاد اونو بندازه تو رو 😅😅

ای بابا☺️

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

عزیزم یه کامنتا تا برای ریزش مو دیدم منم موهام عین سر تو شده بود و ریخته بود بخاطر رنگ کردن توروخدا میگی چه داروهایی مصرف کردی چیا زدی بخدا پول دکتر ندارم 😭خیر ببینی جوابما بده