2396_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1404/01/29 تعداد پست: 124 عنوان تنگی مجرا ادرار 78 بازدید | 8 پست سلام کسی بعد از ازدواج دچار تنگی مجرا ادرار شده؟برای درمان چه اقداماتی انجام دادید؟ 1404/06/10 | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafaseshoonam عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 3826 ببخشید عزیزم جسارته میتونم بپرسم در اثر چی ب وجود میاد؟ عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾
2396_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1404/01/29 تعداد پست: 124 ببخشید عزیزم جسارته میتونم بپرسم در اثر چی ب وجود میاد؟ بعضی ها مادرزادی اینجوری میشنبعضی ها در اثر عفونت های مقاربتی شدیدمیگن هنوز علت دقیقش نه در مردان و نه در زنان مشخص نیست
nafaseshoonam عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 3826 بعضی ها مادرزادی اینجوری میشنبعضی ها در اثر عفونت های مقاربتی شدیدمیگن هنوز علت دقیقش نه در مردان و ... آهان ممنون عزیز عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾
محنا۷۴ عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 89 سلام عزیزم شما از کجا بفهمیدین تنگی مجاری هست علائم چی بودمن چند وقته پهلوی راستم ب شدت درد میکنهو اصلا مشخص نمیشه مال چیهدردش کیاد تپی کشتله رانم و از اونجا تا انگشت شصتم تیر میکشه تازگیا به کمرمم هم میزنه
2396_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1404/01/29 تعداد پست: 124 سلام عزیزم شما از کجا بفهمیدین تنگی مجاری هست علائم چی بودمن چند وقته پهلوی راستم ب شدت درد میکنهو ا ... سلام حجم ادرار کم میشه اگه تنگی مجرا خیلی شدید باشه ادرار قطره قطره میادبعد من عفونت ادراری های شدید میگرفتم یعنی انتی بیوتیک مصرف میکردم یه مدت خوب میشدم دوباره عقونت ادراری برمیگشتدیگه سوزش ادرار و درد پشت کمر و پهلو درد شدید هم داشتم
محنا۷۴ عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 89 سلام حجم ادرار کم میشه اگه تنگی مجرا خیلی شدید باشه ادرار قطره قطره میادبعد من عفونت ادراری های شدید ... من نمیدونم عفونت ادراری دارم یا نه حجم ادارم زیاد هست چون اب زیاد میخورمقطره قطره نمیاد ولی خیلی وقتا به جای این ک مستقیم بیاد به چپ یا راست میره اینم ممکنه دلیل همون تنگی باشه؟
2396_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1404/01/29 تعداد پست: 124 من نمیدونم عفونت ادراری دارم یا نه حجم ادارم زیاد هست چون اب زیاد میخورمقطره قطره نمیاد ولی خیلی وقت ... اره ادرار دوشاخه میشهببین خودت حس نمیکنی که حجم ادرارت کم شده یا ادرارت پرش نداره؟
2396_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1404/01/29 تعداد پست: 124 دوستان اگه کسی این مشکل رو داره بگه من خیلی ناراحتم و غصه میخورم یعنی توی این سن باید برم مجرا ادرار رو میل بزنم🥲🥲کسی این مشکل رو نداشته😔