2777
2789
عنوان

دیگه تحمل ندارم

344 بازدید | 41 پست

سرم داره میترکه خسته شدم . شوهرم اول عید گفت به کسی زنگ نزن باهم زنگ بزنیم عیدو تبریک بگیم چون داداشاش تویه شهر دیگن. حالا امشب فهمیدم رفته به همه زنگ زده به من نگفته 😣😣😣 اخه من پشمم من چیم چرا انقد بدبختم الان همشون نشیتن میگن دختره یه زنگ نزد انقد بی معرفت به خدا خستم کرد   

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

چطور دلش میاد منو جلوخانوادش خراب کنه به خدا شوهرای دوروریام میبنم حسرت میخورم  حاظرن خودشون خراب شن خانومشون خراب نشه . صبح مامانش میگه چرا نمیاین سر بزنین میگه به خدامن بیرون بود اما زنم خونه بود. امشب 21 مهمون داشتم رفته خونه مادرشوهرم گفته چند شب دیگه شام بیابن که اونا گفتن نه تازه عروس این کارارو نمیکنه .مث خر کارمیکننم میره دراز میکشه رو مبل یه قندون جابه جا نکرد بعد اینکه مهمونام رفتنفقط جلو اونا خوب خم وراست شد که مادرش هی میگفت پسرم باید بشبنه کارنکن اخه چقد من باید بدبخت باشم 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاس تو نمیشناسی اینا رو به خدا غم باد گرفتم . 

فردا قرار شد بریم بیرون رفته بهشون گفته میخوام بریم خونه خاله زنم انقد شعور نداره که اینو بگه دهن مادرش بازمیشه که اینخونه خواهر شوهرش نرفت هنوز عید دیدنی میخواد پسرم ببره خونه خاله و مادر بزرگش

خیلی مهم نیستا😕😕

چرا اتفاقا مهمه چون خانمشو جلوی بقیه خراب میکنه اینجوری. فکرمیکنن ایشون به فکر نبودو نخواست زنگ بزنه .  

حالا بازم زنگ بزن خودت احوالپرسی کن تبریک بگو 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

الان عقدی گلم؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

عزیزم😍😍اوائل زندگی این چیزا هست تا کم کم  اخلاقاتون بیاد دست هم اینقد حرص نخور چیزی که دلخورت میکنه رو به خودش بگو یاد بگیرین که راجع به دلخوریهاتون ومسائلتون باهم حرف بزنین تا تو دلتون جمع نشه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بچه ها زنگ زدن من یه طرف قضیس . اخه شوهرمن باید انقد نامرد باشه که قوم خودش میشناسه بعد خودش بره تنهازنگ بزنه اونم به جاریم که متنفر ازش

وا شوهرت چرا اینکارارو میکنه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بنظرم بجای اینکه باهاش جروبحث کنی یا اینحا تاپیک بزنی بشین مفصل همه اینارو بهش بگو

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
عزیزم😍😍اوائل زندگی این چیزا هست تا کم کم  اخلاقاتون بیاد دست هم اینقد حرص نخور چیزی که دلخورت ...

عزیزمن من 4 سال دارم بااین آدم زندگی میکنم بحث یک دوروز نیست یک ماه اومدیم سرخونمون تو عقدم همین بود منو فدای هر کس وناکسی میکرد

بچه ها زنگ زدن من یه طرف قضیس . اخه شوهرمن باید انقد نامرد باشه که قوم خودش میشناسه بعد خودش بره تنه ...

ببخشید ولی بی فکره😐 عقدین یا خونه خودتونین؟

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

عزیزمن من 4 سال دارم بااین آدم زندگی میکنم بحث یک دوروز نیست یک ماه اومدیم سرخونمون تو عقدم همین بود ...

من دیگه حرفی ندارم😐😐

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷