2777
2789
عنوان

لعنت ب قما ر😠😠😠😠

1143 بازدید | 60 پست

امروز با یکی از دوستای ایسنتاگرامیم میحرفیدم بعد مدت ها ،گفتم شوهرت مرخصی داره یا نه گف خبر ندارم ازش داریم جدا میشیم

خیلی شوک شدم اخه خیلی با هم خوب بودن

حتی زمان اعزام سربازی شوهرامون چقد دو تایی درد و ول میکردیم و از دلتنگیامون میگفتیم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفت قبل اینم ی ۱۰ تومن ی ۳۰ تومن باخته بود

لعنت ب قمار لعنت ب اپلیکیشن های قمار ک زرت زرت تو اینستا تبلیغ میشه

میگفت قبل اینم ی ۱۰ تومن ی ۳۰ تومن باخته بود لعنت ب قمار لعنت ب اپلیکیشن های قمار ک زرت زرت تو اینس ...

اینقدر معتبره نتی هم میشه ؟؟؟؟

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

خیلی دوست دارم با یکی از این ادمایی که اهل قمارن از نزدیک صحبت کنم ببینم از نزدیک عقل و شعورشون در چه حدی هست و تحصیلاتشون چیه و درسشون تو مدرسه چطور بوده ای کیوشون چقدره؟ مادر پدرشون در چه حدی هستن. شیدان یا ضد اجتماع.

حواستون باشه محض کنجکاویم نزارین اطرافیانتون اینکارو بکنن یبار  سمتش برن تا اخر درگیرش میشن

خودشون باید درک و شعور داشته باشن. متاسفانه نمیشه مجبورشون کرد هرچی هم بگی کار خودشونو میکنن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اینقدر معتبره نتی هم میشه ؟؟؟؟

بله عزیزم الان اپلیکیشنای قمار فت و فراوونه

راه ب راه هم تو کلیپای فان اینستا تبلیغ میشه کثافتا واسه پول هر کاری میکنن

خیلی دوست دارم با یکی از این ادمایی که اهل قمارن از نزدیک صحبت کنم ببینم از نزدیک عقل و شعورشون در چ ...

ادمایی از جنس خودمونن

مث مواد یبار امتحان میکنن و معتادش میشن و کل زندگیشون برباد میره

خیلی دوست دارم با یکی از این ادمایی که اهل قمارن از نزدیک صحبت کنم ببینم از نزدیک عقل و شعورشون در چ ...

نمیتونی متقاعدشون کنی

لعنتی اعتیاد اوره شدید

اما خیلی بده،خیلی

اوف که چقدر عذاب کشیدم سرش

خدایا شکرت هزاربار