2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

81 بازدید | 7 پست

من یه زن داداش دارم که همه کارکردم براش ازخودم تعریف نمیکنم اماعمرامثل من خواهرشوهرخوبی گیرش میومدبخداتاوقتی که ازدواج کنم براش آشپزی کردم ظرفهاروخودم شستم دخترش الان ۱۱سالشه مابزرگش کردیم یکسره پیش مابودفقط موقع خواب میرفت خونشون وقتی من بارداربودم نامادریم قهرکردرفت زن داداشم ازاون موقع بدون دلیل بامن قهرکرده که چرانرفتم واسه بابام غذادرست کنم خانوم مجبورشده دوبارغذادرست کنه براشون اونم بخداحالم خوب نبودمسمومیت بارداری گرفته بودم جالبه که بامن قهره اماهنوزتوخونه ای که بابام به اسم من کرده زندگی میکنن نمیرن خونه خودشون دادن اجاره ازاین ناراحتم که برادرزاده ام معلوم نیست مامانش چی توگوشش خونده جایی هم همدیگروببینیم اصلابهم سلام هم نمیده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم نمیاداین کاروبکنم ازطرفی هم چون خودبابام هم طبقه بالای اون خونه است نمیخوام ناراحتش کنم

خب خداروشکر سایه پدر بالا سرت .... مهم فقط پدرت هست 

زن داداش سیخی چند 

♥️shiraz♥️