2821
2789
عنوان

درد شدید پریودی

277 بازدید | 23 پست

سلام خانومای گل..

من  عضو جدید سایت هستم  میخوام مشکلمو ک زندگیمو درگیر کرده بگم شماها هم نظراتونو بگید درد شدید پریودی دارم در حد زایمان با حالت تهوع و جیغو داد. دکتر رفتم قرص جلوگیری و مسکن و شیاف و داروهای گیاهی هم موثر نبودن البته تخمدان هام مشکل دارن و خیلی احتمال کمیه ک مادر شم البته دکترا گفتن به درد مربوط نمیشه دکتر خوب یا راه حلی سراغ دارین ک من نجات پیدا کنم عین کابوس شده واسم 

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

کجایی

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم منم مثل شمام و در هر پریودی ارزوی مرگ میکنم دکترم رفتم گفتن تا اخر عمر باهامه و باید باهاش کنار بیام اما من زمانی ک میخوام پریود شم رازیانه میخورم دردمو کم میکنه 

و کمکم میکنه مسکن هم میخورم بعدش خودمو گرم نگه میدارم مخصوصا شکممو حوله داغ میزارم 

💜هر ادمی رو ک میبینی داره تو خودش با مشکلاتی میجنگه که تو دربارش هیچی نمیدونی پس با همه مهربون باش💜 قلب💜

شیاف ناپروکسن

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
عزیزم منم مثل شمام و در هر پریودی ارزوی مرگ میکنم دکترم رفتم گفتن تا اخر عمر باهامه و باید باهاش کنا ...

آویشن دم کن و نبات منم به خودم میپیچیدم و مثله زایمان زود زود دفع مدفوع داشتم 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
عزیزم منم مثل شمام و در هر پریودی ارزوی مرگ میکنم دکترم رفتم گفتن تا اخر عمر باهامه و باید باهاش کنا ...

وای من هیچ کدوم تاثیر نداره شوهرمم دیگه کلافه شده یعنی هر جایی باشم حتی تو خیابون میشینم دیگه نمیتونم پاشم

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792