2777
2789
اره منه بیکار همه جا هستم.....زبل خان اینجا زبل خان اونجا زبل خان همه جا

فک کردم فقط خودمم ک همه جا هستم😊

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچه ها کارت بزنین میخواد حضور بزنه.

شما دیگ برو کارتتو زدی باهات کاری ندارم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
مگه نمیدونی ما اینجا کارای تحقیقاتی و پژوهشی  میکنیم چرا وقتمونو برای سوالات الکی میگیری؟؟؟

والا انگار نه انگار ما اينجا اورانيوم ميشكافيم و هسته باز ميكنيم اينجا قدر مارو نميدونن خواهر جمع كن بريم😣

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
والا انگار نه انگار ما اينجا اورانيوم ميشكافيم و هسته باز ميكنيم اينجا قدر مارو نميدونن خواهر جمع كن ...

من میخوام لیزر کنم کجا بیام؟؟؟

والا انگار نه انگار ما اينجا اورانيوم ميشكافيم و هسته باز ميكنيم اينجا قدر مارو نميدونن خواهر جمع كن ...

والا 😟 با این سوالاشون😒😒😒

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
باجه 😂😂😂 حالا شما چرا هسی ؟؟

اینجا نباشم کجا باشم نصفه شبی  تنها جایی ک دو شیفت کار میکنه اینحاس