2777
2789
عنوان

غسل نفاس

145 بازدید | 9 پست

خانمها غسل نفاس چطوریه راست میگن چهل بار باید از بریزی رو سرت و اینکه از غسل برای گشایش کارها و بچه دار شدن خوبه ؟؟؟؟

دعا کنین شوهرم بره سر کار کنم برم سر خونه زندگی خودم خسته شدم از دست مادر شوهرم و خواهر شوهرم

اولین بار میشنوم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این مگه اسم غسلی نبود که خانما بعد بچه به دنیا آوردن میگرفتن؟🤔

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

نه عزیزم مثل تمام غسل های اول پاکی شستن بدنت بعد غسل بگیری همین اول سرت سه تا صلوات سمت راست سه صلوات چپ سه صلوات

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه غسل نفاس فقط برای بعد از زایمان یا سقط هستشاون آب چله ای که شما میگی

اون که شما میگی آب چله هستش

یعنی به آب چهل تا بسم الله میگی و بعد میریزی رو سرت برای گشایش و رفع مشکلات خوبه

این مگه اسم غسلی نبود که خانما بعد بچه به دنیا آوردن میگرفتن؟🤔

بله همون غسل نفاس بعد ۴۰روز زن حموم می‌کنه پاک میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اين ٤٠ بار اينا كه ميگي تاحالا نشنيدم. ولي ميدونم واسه زني هست كه بچه زاييده. مثل غسلاي ديگس تا جايي كه ميدونم

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠