2777
2789
عنوان

میترسم

390 بازدید | 27 پست

اینجا بشدت باده یعنی طوری که یه آپارتمان رو از جا بکنه من طبقه سومم با پسرم تنهام پسرمم 4 روزه خیلی تب داره خونه می لرزه خیلی میترسم مادرشوهرم میگه بیا پایین پیش ما ولی نمیرم آخه اونجا نمیتونم بخوابم چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجام باد شدید😣

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

حالا مادر شوهر تون اگه اینو نمیگفت الان تایپیک زده بودین که با اینکه تا تنها بودمو‌ بچم‌مریض ولی مادرشوهرم نگفت بیا پایین

عزیزم خب برو هم کمکته هم از تنهایی درمیای هم نگران نیستی

خدايا آن ده ,كه آن به

هیچی بخواب. قرار نیست باد ببردت که

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کجایید مگه؟؟؟

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز