2777
2789
عنوان

انتقال جنین

89 بازدید | 12 پست

سلام من روز پنج شنبه انتقال جنین داشتم.دیشب یکم لکه بینی داشتم خیلی خیلی کم.ولی از صبح وقتی بلند میشم دلم یکم درد میگیره مثل پریودی.میشه بگید علایم شما چی بوده و اینکه مثبت بودین.من تا دیشب هیچ علایمی نداشتم.بجر لکه بینی و دل درد هام که الان شروع شده استراحت میکنم خوبم جنین هام سه روزه بودن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازشون راضی هستی؟ مکمل فرتیل سی ام روی شما جواب داد؟

من هم فرتیل آید استفاده کردم هم فرتیل سی.تقویتی هست.من تخمک هام زیاده از کجا بفهمم اثر کرده یا نه.من کیست دارم که باید عمل بشه.

ازشون راضی هستی؟ مکمل فرتیل سی ام روی شما جواب داد؟

دکتر افسون زارعی خیلی با حوصله و دقت حرفات رو گوش می‌کنه و معاینه می‌کنه منشی و کسایی که پیشش هستم خیلی خوبن.صدتا سوالم از دکتر داشته باشی می‌زاره بری داخل بپرسی

من هم فرتیل آید استفاده کردم هم فرتیل سی.تقویتی هست.من تخمک هام زیاده از کجا بفهمم اثر کرده یا نه.من ...

عزیزم، شما تنبلی تخمدان دارید یا کیست؟ البته این مکملها برای بهبود کیفیت تخمک هست و تعداد رو داروهای هورمونی زیاد میکنند.

عزیزم، شما تنبلی تخمدان دارید یا کیست؟ البته این مکملها برای بهبود کیفیت تخمک هست و تعداد رو داروهای ...

تنبلی تخمدان همون کیست وقتی تخمدان خوب کار نکنه تخمک بزرگ میشه و کیست به وجود میاد.کیست شکلاتی یا همون فیبروم ولی من تخمک هام زیاده حتی دارو نخورده 

تنبلی تخمدان همون کیست وقتی تخمدان خوب کار نکنه تخمک بزرگ میشه و کیست به وجود میاد.کیست شکلاتی یا هم ...

عزیزم؛ تبلی تخمدان با کیست تخمدان کاملا متفاوت است هم از لحاظ بیماری و تابلو کلینیکی و هم از لحاظ درمان. کیست شکلااتی همان اندومتریوز هست و با فیبروم کاملا متفاوتع از لحاظ پاتولوژیکی.