2777
2789
عنوان

تیبا

46 بازدید | 8 پست

بنظرتون ماشین خوبیه!! برای ی خانم تازه کار فقط برای تو شهری اینا؛ کار های روز مرگی ؛ دسته دوم چند در میاد

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما گذاشتیم فروش ۱۷۰۰۰۰

مدل چند 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
آره

خرجش چطوره؟! میتونم تنهایی پسش بربیام😂

خرجش چطوره؟! میتونم تنهایی پسش بربیام😂

میگن کم خرجه ولی از پراید بیشتره

و خوبه 206 نمیگیری پر خرج ترین😂😂😐💔

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

ما گذاشتیم فروش ۱۷۰۰۰۰

مدلش چنده ؟

تصادف اینا داره ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

میگن کم خرجه ولی از پراید بیشترهو خوبه 206 نمیگیری پر خرج ترین😂😂😐💔

خوب من می‌خوام دسته دوم بگیرم؛ تازه رانندگی می‌خوام یاد بگیرم؛ میگم؛ زیاد هزینه نکنم؛ ماشین بگیرم تا من راننده میشم پدر ماشین در. میاد 😂