2777
2789

به نظرم اگه از این به بعد ساده تر تیپ بزنم و ساده تر ارایش کنم جوری که خییییلی خوشگل نشم بهتر تاثیر داره

چون هر وقت خیلی خوشگل و‌ خوشتیپ میکنم درسته که همه با حیرت نگام میکنن ولی بعدش یه حالت ناامیدی و بیخیالی به خودشون میگیرن. 

انگار میگن قطعا همچین دختری رل داره، یا به ما پا نمیده، یا اعتماد به نفس کافی برای جلو اومدن ندارن

یا اینکه به دخترای خیلی زیبا ممکنه نگاه جنسی کنن ، واسه همین خوشگلا اکثرا بازی میخورن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایید میکنین دخترا و پسرا؟

دخترای خوشگل و خوشتیپ بگید روزایی که ارایش میکنید تیپ میزنید اما ساده تر از همیشه، پیشنهاد اشنایی بیشتری نمیگیرید؟

تایید میکنین دخترا و پسرا؟دخترای خوشگل و خوشتیپ بگید روزایی که ارایش میکنید تیپ میزنید اما ساده تر ا ...

نه اتفاقا پسر داییم با یه میمون به دوست دخترش خیانت کرده دختره خیلی جذاب نبودا ولی قیافش معمولی رو به بالا بود من خیلی دوسش دارم خیلی مهربونه هنوز با من در ارتباطه ولی این ینی عفریته متنفرم ازش