2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

109 بازدید | 9 پست

2 سال وقت دارم کنکورم 406

تو این 2 سال چجوری بخونم؟

یه سال دهم و نصف دوازدهم بخونم

سال دیگش یازدهم و نصف دیگه دوازدهم؟

امسال یازدهم ترمیم کنم سال بعدش دوازدهم؟

راهنماییم کنید رتبه خوبی میخوام زیر 2000

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

عالیه بهترین موقع شروع کردن از یازدهمه نه عزیزم همین پایه ی خودتو بخون ازمون ختما شرکت کن و حتما برای نهاییت خوب بخون وقتتو با کلاسای الکی پر نکن ی مشاور خوب ی ازمون خوب و کتابایه خوب کافیه اک برای ریاضی خپاستی کلاس بری تست حیدری تشریحی و نهایی کرمی زیست الا رایگان داره فامیلی استادرو یادم نیست اما ی استاد داره عالیه

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عالیه بهترین موقع شروع کردن از یازدهمه نه عزیزم همین پایه ی خودتو بخون ازمون ختما شرکت کن و حتما برا ...

عه همین کار و میکنم پس 

مرسیییی❤

عزیزم روزانه نرو که محروم بشی لااقل دانشگاه آزاد بزن بعد انصراف بده

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

عه همین کار و میکنم پس مرسیییی❤

تو یک سال زمان خوبی داری برای قبولی رشته های تاپ

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

عزیزم روزانه نرو که محروم بشی لااقل دانشگاه آزاد بزن بعد انصراف بده

ن خودم میخوام 406 کنکور بدم

تو یه سال نمیتونم رتبم و ب زیر 1000 برسونم

ن خودم میخوام 406 کنکور بدمتو یه سال نمیتونم رتبم و ب زیر 1000 برسونم

ممکنه بعد از یک مدت خسته بشی ..البته من خودمو در نظر میگیرگ

دو سال فرسایشه..

اما انشالله شما پر اراده باشی عزیزدلم