2777
2789
عنوان

پره از دردم

187 بازدید | 17 پست

سلام 

پسرم 7 ماهشه کمکیاشم شروع کردم تقریبا همه چی میدم مثلا آب گوشت ماهیچه...فرنی ....حریره بادوم ...سیب زمینی ...گاهی ام آب سیب خودم میگیرم با بیسکوییت مادرمیدم...برنجم له میکنم میدم بایکم آب خورشت ... شیرمم میخوره....بشدت چاق شدم...سزارینی بودم ...شکمم خیلی زیاده انگار5 ماهه باردارم ...چون قدمم 158 هست یکم ک اضافه کنم دقیق مشخص میشه ...همه بهم میگن خیلی اق شدی ...حتی شوه میگ چاق شدی همشم میگ ...چیکار کنم خسته شدم اگ میشه راهنماییم کنید ....پیاده روی و اینام نمیتونم برم چون بچم خیلی اذیتم میکنه ...

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

برو دکتر رژیم بده بهت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن بیشتر شیر خودت بدهی  برا من که اثر کرد  خیلی کم کردم

ن من تغییری نکردم

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

خب فعلابیخیال باش چون شیردهی ادمو ضعیف میکنه. تو خونه ورزش کن دراز نشست بزن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اول اینکه برو دکتر تغذیه و رژیم مناسب شیردهی بگیر، دوم اینکه لزومی نداره بری پیاده روی، تو خونه یسری حرکات ورزشی دراز و نشست و ... انجام بده و کلی برقص، همراه با آهنگ شاد ورزش کن و بچتم بزار کنارت یجورایی برای اون هم سرگرم کننده است

عزیزم حلقه بزن خوبه،شکم و پهلو رو آب میکنه،البته شما رو چون تازه زایمان کردی نمیدونم حلقه براتون بده ...

من ۵ ماه بعد از سزارین دراز و نشست میرفتم روزی حداقل ۲۰۰ تا، به اضافه کلی حرکات شکم و پلو، مشکلی نداره

من ۵ ماه بعد از سزارین دراز و نشست میرفتم روزی حداقل ۲۰۰ تا، به اضافه کلی حرکات شکم و پلو، مشکلی ندا ...

آهان آخه من از این حلقه سنگینا میزنم بعضی وقتا ،برا اینکه سنگینه گفتم