2777
2789
عنوان

کادو چی بدم

48 بازدید | 10 پست

دوستان فردا تولد دوستمه بهش کادو چی بدم؟ اکسسوری زیاد داره.

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

بودجه رو بگو

تا ۳ تومن 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون واست چی گرفته تا حالا

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

لباس ، کیف ، اگه جوونه چیزهای تزئینی مثل گوی و ..ادکلن رو توصیه نمیکنم چون ممکنه بوش رو دوست نداشته ...

فهمیدم چی بدم مرسی عزیزم خدابهت عمر بده😘

پلاک یا دستبند طلابقول معروف پلاک لیزری میگن.۱۰۰سال دیگه هم بشه میگه فلانی طلاخرید😁😁

ممنون عزیزم

اون واست چی گرفته تا حالا

اون واسم اکسسوری با مانتو شلوار 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز