بچه ها من به خاطر وضیتم خیلی فکرم درگیره و استرس دارم البته جنس موهامم چربه ریزشش خیلی شدیده قبلا هم ریزش داشت نه به این شدت به نظرتون به استرس ربط داره یا به مشکلات و بیماری های دیگه ؟؟؟مخصوصا موهای جلوی سرم کف سرم مشخصه . همین یکی رو کم داشتم . راهکاری تشخیصی شامپوی خوبی میشناسین بهم بگید ممنونم
منم اینکار کردم کف سرم موهایش ریز در آورده کمی. رشدش خوب شده بلند شده
حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره......
استرس..تیروئید..کم خونی...اینا عاملش تا جایی که میدونم...بعدشم موها سه ماه میخوابن و رشد ندارن.قرص زینک پلاس خوبه.از داروخونه بپرسی راهنماییت میکنه درباره این قرص،ویتامینه
منم دوساله شديددددد ريزش مو گرفتم ،كف سرمم هروز چربه !دوساله هر دكتر!هردارويي!هرازمايشي رو انجام دادم !!بعد اينهمه وقت و هزينه و داروهاي هورموني و گرون قيمت اناليز مو انجام دادم فقط ريزش موم عصبيه !و يكمم هورمونام موقع پ ر ي بهم ميريزه ك مال اونم هست ،بهتره فقط ارامش داشته باشي عزيزم
انواع قرص ريزش مو ك بدون نسخه فروش ميره و ادعا توي كاهش ريزش موداره؛اكوفان ،هير ويت،ريجن دايت،هيرفوليك،زينك پلاس،كه تقريبا همشون مث همن ولي ريجن دايت و اناكپس دوكري از همه بهتره
حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره......