2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مارمولک سوسک.ولی تو خواب فوبیا من تا سال ها نوار بهداشتی خونی بود.و اجسامی ک از حالت اصلی خودشون بزرگترن.و ترس از دادن بچهام هم هست

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ارتفاعععععع                                                                                                                                                                        وای خیلی بدههههههههه

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

سوراخ توالت البته اگه پوشش نداشته باشه 

آب دریا که گل آلود یا تیره رنگ باشه 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

بدترینش اضطراب اجتماعیترس از مردم و خیابونالان امروز برا من اوج گرفته خرید دارم نمیتونم برمهی برا خو ...

من قبلا اینجوری بودم الان هستم ولی خب اصلا جایی نمیرم 

داخل خیابون و اینا که میرم نمی ترسم ولی نفش تنگی شدید می گیرم جایی که خیلی شلوغه و سر گیجه 

اینکه وقتی شیو نکردم بمیرم هر کی جنازمو میشوره بگه خدا بیامرز از خاک حاصلخیز آفریده شده چقدر پشمالوعه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون