2777
2789
بله قبلا بودم تا برسم سر کار جونم در میومد ولی اونجا محیط فقط زنانه بود این ترسم کمتر می‌شد

الان دیگه کار نمیکنی 

چندسالته 

به نظرت با افرایش سن بهتر میشه یا بدتر

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

خیلی عالی بود😂ازت حس یه انسان عاقل و باقل گرفتم ( جدی میگم ولی لحنم شوخی به نظر شاید برسه )

فدای یو😍🫂ولی واقعیت اینه که من یه انسان بالغ و ناعاقلم فقط هیکل گنده کردم😂😂💔🫂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جاده های باریک توی ارتفاع و سربالایی 

سوسک و حشرات 

جن و‌موجودات اینطوری ببینم 

جنازه و‌حشتناک و‌خون اینا ببینم 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

از اقیانوس و دریا و کلا آب میترسم از استخر میترسم شیرجه بزنم

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

فوبیا نه ولی کلاا حیوانات رو دوست ندارم 

از پرنده گرفته تا ماهی و سگ و .....

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

فدای یو😍🫂ولی واقعیت اینه که من یه انسان بالغ و ناعاقلم فقط هیکل گنده کردم😂😂💔🫂

نه من وایب خوبی ازت گرفتم حس صمیمیت دارم 🤩😘😁

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

جاده های باریک توی ارتفاع و سربالایی سوسک و حشرات جن و‌موجودات اینطوری ببینم جنازه و‌حشتناک و‌خون ای ...

اینایی که گفتی فکر کنم فوبیای همه باشه😂

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

الان دیگه کار نمیکنی چندسالته به نظرت با افرایش سن بهتر میشه یا بدتر

فرقی نمیکنه 

فقط بزرگ‌تر که میشی میبینی تنها تری مجبور میشی بری توی اجتماع بعضا 

نه الان کار نمیکنم 

اما دنبال کار ام 

چاره ندارم مجبورم