2777
2789
عنوان

طرز تهیه دمی گوجه

290 بازدید | 4 پست

بعضیا میگن دمی گوجه

بعضیا میگن کته گوجه

بعضیا میگن دمپختک

حالا هرچی که هست. 

هرکی بلده لطفا راهنمایی کنه که چجوریاس😚

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀

ما میگیم استانبولی😁😁

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من پیاز داغ درست میکنم بعد سیب زمینی نگینی و گوجه نگینی رو بهش اضافه میکنم ادویه میزنم کمی رب و زعفران بزنج رو میریزم روش کته بشه

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

پیاز نگینی تو روغن سرخ کن بعد نمک وزردچوبه وفلفل بزن بعد گوجه های رنده شده رو بریز روی پیازا تفت بده بعد برنج خیس خورده بهشون اضافه کن آبشو همونجا اندازه کن که دیگه برا دم کشیدنش آب اضافه نکنی درقابلمه رو بزار آب برنج که کشیده شد دمکنی  بزار واجازه بده باشعله ی کم دم بکشه.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.