2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بوکینگ و ترایپ ادوایزر رو دیدم آنتالیا هم قبلا رفتم که به نظرم خیلی خوب نبود چون همه چی محدود به هت ...

انتالیا که از کوش اداسی بزرگ‌تره ،کوش اداسی مرکز خرید هم نداره باید بری ازمیر ولی شاید خیلی قشنگ باشه

شما نمی توانید مانع امواج شوید ،اما می توانید موج سواری را یاد بگیرید.
بوکینگ و ترایپ ادوایزر رو دیدم آنتالیا هم قبلا رفتم که به نظرم خیلی خوب نبود چون همه چی محدود به هت ...

آنتالیا خیلی قشنگ تره. کوش آداسی از هر نظر ضعیف تر از آنتالیاس.

شما اگه می خوای محدود به هتل نباشی اصلا نباید اینجور جاها بری. چون اینا کلا تمشون شنا و دریاست. جای دیدنی ندارن. برای همین طبیعیه که محدود به هتل باشین.  شما باید بری یه جایی مثل استانبول...هتل سه چهار ستاره نسبتا ارزون بگیری و پولتو خرج گردش کنی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
انتالیا که از کوش اداسی بزرگ‌تره ،کوش اداسی مرکز خرید هم نداره باید بری ازمیر ولی شاید خیلی قشنگ باش ...

من اصلا برای خرید نمیرم چون دی ماه استانبول بودم و خرید کردم برای تفریح میرم و بیشتر دوست دارم یه جای قشنگ و شاد باشه 

آنتالیا خیلی قشنگ تره. کوش آداسی از هر نظر ضعیف تر از آنتالیاس. شما اگه می خوای محدود به هتل نباشی ...

تازه استانبول بودم 

تابستون هم رفتم پوکت 

دلم میخواد برم یه جای دیگه 

البته بچا دو سال و نیمه هم دارم که برام جایی مثله آنتالیا و اینا خیلی راحته 

تازه استانبول بودم  تابستون هم رفتم پوکت  دلم میخواد برم یه جای دیگه  البته بچا دو ...

چیزی که این وسط مهمه اینه که دنبال چی هستی تو مسافرت؟ استراحت؟ خرید؟ شنا و دریا؟  غذاهای جدید؟ جاهای دیدنی؟ تفریحی یا مثلا تاریخی؟

برای بچه همون هتلای پنج ستاره بهترین و امن ترین جا هستن. البته بعضی هتلا "بچه دوست" محسوب می شن. یعنی همه امکانات و وسایل لازم برای بچه ها رو دارن. تقریبا همشون برای بچه های زیر 12 سال مفتن(بعضیا برای زیر هفت سال...ولی اکثرا زیر 12 سال)...که تورای کلاهبردار نامردی نمی کنن و برای بچه ها هم پول می گیرن.

تازه استانبول بودم  تابستون هم رفتم پوکت  دلم میخواد برم یه جای دیگه  البته بچا دو ...

الان مگه تور رو نگرفتی ؟اگر رفتی کوش اداسی خوبه دیگه ،ببین خیلی بستگی به هتل داره مطمئن باش خوش میگذره 

چیزی که این وسط مهمه اینه که دنبال چی هستی تو مسافرت؟ استراحت؟ خرید؟ شنا و دریا؟  غذاهای جدید؟ ...

باران جان شما انتالیا بودی ؟؟کدوم هتل رفتی ؟

باران جان شما انتالیا بودی ؟؟کدوم هتل رفتی ؟

بله، زیاد بودم...شهرای اطرافش هم بودم. بخوام بگم باید بیست تا هتل نام ببرم.  رفت و آمدم زیاده کلا. الان دیگه یاد گرفتم، تو خود آنتالیا نمی رم. دور و برش می مونم. چون می شناسنم از همینجا مستقیم رزرو می کنم. 

اولین بار چند سال پیش برای تعطیلات royal wings رفتم خوب بود.

نه هنوز نگرفتم فردا قرار زنگ بزنم آژانس تور بگیرم

پس هنوز نگرفتی ،انتالیا کدوم هتل بودی ؟شاید هتل خوب نبوده خوشتون نیومده اما هر جا که بیشتر دلت هست برو