نسترنو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 670 عنوان لیفت اندوسکوپیک پیشانی و ابرو 46 بازدید | 5 پست کسی انجام داده؟ راسته که ماندگاری نداره و بعد چندماه برمیگرده به حالت اول؟ 1404/06/10 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشکین،سایبان،ابرو عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 798 منم خیلی تو نخشم وخیلی هم شنیدم ماندگاری ندارهجدیدا هم دکتر علمی راد بهم گفت کارایی و ماندگاری لازم رو نداره واسه همین میخوام با ژل اینکارو بکنم 🍒
نسترنو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 670 منم خیلی تو نخشم وخیلی هم شنیدم ماندگاری ندارهجدیدا هم دکتر علمی راد بهم گفت کارایی و ماندگاری لازم ... مگه با ژل ابرو لیفت میشه؟بعد یه کاربری گفت لیفت اندوسکوپیک انجام داده پیشانیش دوبند انگشت درازتر شده!
مشکین،سایبان،ابرو عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 798 مگه با ژل ابرو لیفت میشه؟بعد یه کاربری گفت لیفت اندوسکوپیک انجام داده پیشانیش دوبند انگشت درازتر شده ... یه دکتر تو اینستا خیلی تبلیغشو میکنه لیفت ابرو با ژلالبته من تصمیم دارم فعلا با نخ ابرومو لیفت کنموای چقد زشت میشه که پیشانی اینقد بلند بشه☹️ 🍒
نسترنو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 670 یه دکتر تو اینستا خیلی تبلیغشو میکنه لیفت ابرو با ژلالبته من تصمیم دارم فعلا با نخ ابرومو لیفت کنموا ... منم از پیشانی بلند بدم میادمیگن فقط در صورتی ماندگارتره که پیشانی هم لیفت بشه و لیفت شقیقه یه تنهایی نهایت سه ماه دوام داره
nickii عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 36 یه دکتر تو اینستا خیلی تبلیغشو میکنه لیفت ابرو با ژلالبته من تصمیم دارم فعلا با نخ ابرومو لیفت کنموا ... سللم شما انجام دادین با ژل و نخ منم خیلی گشتم عمل کنم همه ناراضی بودن یا دیدم تغییر نمیکنن جدیدا مراجعین خلاصه منم میخوام نخ و ژل و بوتاکس کنم