2777
2789
عنوان

وااي بچه ها بيايين يه لحظه

153 بازدید | 11 پست

واي خانوما من موعد پريودمه؛هنوز نشدم.كمر درد دارم از ديروز سينمم خيلي درد ميكنه.يه هفته هم هيت حالت تهوع دارم.ولي بدون كان*دوم اصن رابطه نداشتم.خيلي حالم بده اصن ضعف دارم كمر دردم اين چند روز كشته منو.دو سه روزه تقريبا.كسي ميدونه امكانش هست بارداري؟؟وااي خدا نميخوام😭😭

راستي تيكرم براي اون بچه ام بود كه تابستون سقط شد ؛اين چند روزم قرار بود به دنيا بياد.من به يادش تيكرشو برنداشتم.خيلي ميترسم توروخدا اگه كسي چيزي ميدونه كمكم كنه.من اصن ميترسم تست بارداري بذارم.

براي اون دسته از دوستان هم ميخوان بگن برم دكتر بگم مامانم دكتره ولي هم من ميترسم چيزي بگم از علائمم بهش هم اون ميگف كه كمر دردت بخاطر پريودته كه قراره بشي.نميدونه حالت تهوعو. سينه دردمو.

🙄🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم ماه قبل سقط داشتم درگیر ابن پریود استم نشدم هنوز دارم دیونه میشم 😢😢😢

نه نترس عزيزم ماه بعدش كه نميشي حامله .يكم پريودت بهم ريخته شايد هنوز رزيدويى از جنينت مونده توي بدنت بايد دكتر بري .

🙄🙄
نه نترس عزيزم ماه بعدش كه نميشي حامله .يكم پريودت بهم ريخته شايد هنوز رزيدويى از جنينت مونده توي بدن ...

دکتر گفت نمونده من فقط یک هفته لکه بینی داشتم با دکترم تماس گرفتم گفت تا 90 روز مشکل نیست بعد ماه مه منو ببین بخدا ماندم چی کنم تو شهر غریبه  کارم شده گریه😢😡😡

خدایا شکرت   
نه قرص رو بدنم تحمل نميكنه انقدر بالا ميارم بعدش كه از بدنم بره بيرون😕

راستی من کم کم حالت تهوع داشتم تمام علایم پریودی رو داشتم ولی پریودنشدم فولیک اسید جویدنی بهم داد دکتر مصرف میکنم آیا تهوع که دارم مال اون هست؟؟؟

خدایا شکرت