اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۱۰ روز پیش یک سیسی زدم لب بالام خیلی باریک بود الان انگار بیشترش جذب شده.دکتر بهم گفت دوهفته دیگه بیا ۳دهم دیگه بزن.(البته من خونریزی زیاد داشتم دکتر همون موقع گف احتمالا بیشترش جذب میشه)یکماه بعدم باید برم ترمیم
اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
شما که چندبار رفتین مثلا چندماه بعد واسه ترمیم رفتین؟
من از لب بالام راضی نیستم حجم نگرفته همش جذب شده
شما که چندبار رفتین مثلا چندماه بعد واسه ترمیم رفتین؟من از لب بالام راضی نیستم حجم نگرفته همش جذب شد ...
من تقریبا دو ماه پیش نیم سی سی زدم فقط ب لب بالام و خیلی خونریزی کرد بعدش کلا کلا جذب شد حدود بیست روز پیش دوباره یک سی سی زدم هم لب بالا هم لب پایین ک اونم تقریبا ۸۰ درصدش جذب شده بود تو این 20 روز