2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت

213 بازدید | 13 پست

گفت من به دختر و دامادم میگم بریم سفر میان

به شما میگم میگی نه اونا هستن من نمیام

گفتم تا حالا چند بار اومدم یه سفر ۱۰ روزه حداقل ۵ روزش قهر بودن و ادا هاشون تمومی نداشت

گفت اگه یبار با دخترم بریم یبار با شما میاین؟مادرشوهرتم محل نده

نظرتون؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ پیله ان

خب جدا برین

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مادرشوهرم وقتی با دخترش میرن سفر بچه رو نگه میداره تو همه عکسا هم خوشششششحااااللللل

با من بره جایی انگار دشمنشو دیده

فقط برای آروم کردن خودش میدوعه مغازه ها برای دخترش و بچش وسایل میخره روز دوم پولارو تموم میکشه خیالش راحت میشه

چ پیله انخب جدا برین

جدا میریم ناراحت میشه به شوهرم میگه یبار نگفتی مسریم سفر بیا باهم بریم

با خواهرشوهرم اینا هم ماهی یکی دوبار  هر بار حداقل ۱۰ تومن براشون وسیله میخره

میگه انتظار سوغات و هدیه نداشته باشین با شما بریم به بچه شمام میخرم

بگو خودتون برین منو چکار دارین دختر و مادر بذار خوششون باشه

میگفت اونا هستن براشون خرج میکنم شما هم بیاین همه چی با من

چون بچم ۳ سالشه تا حالا یه عروسک نگرفتن بهونش اینا شما نمیاین و محل نمیدین و اونا میان و