2777
2789
عنوان

انتخاب رشته سنجش چرا اینجوریه 😐

203 بازدید | 9 پست

پارسال با رتبه ی بدتر گزینه های بیشتری برام اورد که میتونم قبول شم اما امسال با رتبه ی بهتر هیچ کدوم از پارسالیا رو نیاورد 

قضیه چیه ؟ امسال ظرفیت ها کم شده یا دلیل دیگه ای داره ؟

دوست دارم زندگی رو ❤️

نه قضیه اینه ظرفیتا‌ تغییر کرده و معدل تاثیرش بیشتر شده ۱۰ درصد اومده روش بخاطر همونه که نتونستی 

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی ؟مگه الان انتخاب رشته کردی ،از کجا دیدی چی میتونی بیاری ؟متوجه نشدم 🥲

سامانه انتخاب رشته مجازی سنجش رو میگم ۱۷۰ تومن پرداخت میکنیم تخمین میزنه کجاها قبول میشیم

الان رفتم دیدم نتیجش خیلی ترسناک بود الان از وحشت خوابم نمیبره

دوست دارم زندگی رو ❤️

سامانه انتخاب رشته مجازی سنجش رو میگم ۱۷۰ تومن پرداخت میکنیم تخمین میزنه کجاها قبول میشیمالان رفتم د ...

عهه 

نگران نباش بابا اون سایت فقط خیلی احتمال اشتباهش می‌تونه زیاد باشه ولششش 

نه قضیه اینه ظرفیتا‌ تغییر کرده و معدل تاثیرش بیشتر شده ۱۰ درصد اومده روش بخاطر همونه که نتونستی

من الان از ناامیدی و وحشت خوابم نمیبره 

اینجوری باشه امسال هیچی قبول نمیشم ولی رتبم نسبت به پارسال حدودا ۱۰۰۰ تا بهتر شد ولی با انتخاب رشته ی مجازی میگه هیچی قبول نمیشم ! 

دوست دارم زندگی رو ❤️

من الان از ناامیدی و وحشت خوابم نمیبره اینجوری باشه امسال هیچی قبول نمیشم ولی رتبم نسبت به پارسال حد ...

رتبت چند شد؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

عهه نگران نباش بابا اون سایت فقط خیلی احتمال اشتباهش می‌تونه زیاد باشه ولششش

فقط اون نیست حتی سه گام هم رفتم انتخاب رشته کردم اونم مثل همین سنجش بود ! نمیدونم قضیه چیه چرا هر دو تا سایت میگن من هیچی قبول نمیشم با اینکه رتبم ۱۰۰۰ تا بهتر از پارسال شده

دوست دارم زندگی رو ❤️

امسال ۳۸۰۰ پارسال ۵۱۰۰ منطقه ی ۱

امسال که بهتر شدی یعنی هیچی نمیاری واقعا🙂

من ۵ هزار منطقه ۲ شدم تعهدی شهر خودم میخوام برم 

حوصله آوارگی و خوابگاه ندارم 

تو با رتبه ۳۸۰۰ منطقه ۱ چی میخوای بری ؟ سال چندمه که کنکور میدی ؟ من دو سال پشت کنکور بودم سال اول که رتبم ۱۴ هزار منطقه ۲ بود اصلا درس نخوندم و سال بعد شدم ۸ هزار و سال بعد شدم ۶ هزار 

امسال هم هزار تا پیشرفت کردم ۵ هزار شدم

چرا کامنتت رو پاک کردی ؟ 

دوست دارم زندگی رو ❤️