2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر عمومی هم می‌تونه برات بنویسه

من میخورم واقعا رو اخلاقم تاثیر میزاره

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
به بچه های معصوم چیکار داری؟ چرا بچه رو کتک میزنی؟؟ الکی افسردگی رو بهانه نکن

درست کارش درست نیست ولی شرایط زندگیش نمیدونی  ب جای دعوا بهش آرامش بده به خودش بیاد زندگیش جمع جور کنه. شاید واقعا حالش خوب نیس

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

حتما برو پیش متخصص اعصاب و روان حالت کامل خوب میشه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
درست کارش درست نیست ولی شرایط زندگیش نمیدونی ب جای دعوا بهش آرامش بده به خودش بیاد زندگیش جمع جور ک ...

حالا چون گفتم بچه رو کتک نزن!! به خودت اجازه دادی ریپلای کنی و از کارش دفاع کنی! 

لطفا دیگه منو ریپلای نکن

ببین اصلا قرص های اینجروی بدون تجویز دکتر نخور 

من دکتر برای خوابم و استرسم یه قرص نوشته بود ببین این قرصو خوردم دیوونه شدم دیگ

همش سرم جرقه میزد حس برق گرفتگی میگرفتم توهم میزم 

اصلا خیلی بد بود

به خودم قول دادم هیچوقت هیچ قرص برای اعصاب و روانم نخورم

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

به بچه های معصوم چیکار داری؟ چرا بچه رو کتک میزنی؟؟ الکی افسردگی رو بهانه نکن

تاوقتی کفش یه نفرونپوشیدی و ب جاش راه نرفتی سعی کن نظرندی هیچ کس از زندگی بقیه خبرنداره

واقعاتاثیر داره آرومت کرده

اره اعصاب تو آروم می‌کنه 

ولی حتما برو دکتر برات بنویسه 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
خواب اور؟؟ چاق نمیکنه

من سیتالوپرام میخورم چاق که اصلن نکرد 

شبا هم میخورم چون صبحا میگن ممکنه خواب آور باشه 

سرتالبن می‌خوردم ولی احساس کردم باعث تشدید میگرنم میشه قطع کردم 

فلوکستاتین هم اشتهامو کلا از بین می‌برد اونم قطع کردم 

سیتالوپرام ولی بهم میسازه

تاوقتی کفش یه نفرونپوشیدی و ب جاش راه نرفتی سعی کن نظرندی هیچ کس از زندگی بقیه خبرنداره

هیچ دلیلی نمیتونه کتک زدن یه بچه ی معصوم  رو توجیه کنه 

گول خودتو نزن 

هیچ قرصی رو هم سرخود و بدون تجویز پزشک نخور  

حالا خود دانی.