2777
2789
عنوان

معجزه

122 بازدید | 9 پست

یه ختم یا نذر که توی زندگیتون معجزه دیدید ازش و واسه خودتون معجزه کرده رو معرفی کنید بقیه هم استفاده کنن 

لطفا اگر به خدا و نذر و اینجور مسائل اعتقاد نداری کامنت نزار ممنونم 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

زیارت عاشورا به روش ایت الله حقشناس

ولی خوب مداومت لازمه

معجزه درچه حد

معجزه بزرگ نه

درحدمعقول

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیارت عاشورا به روش ایت الله حقشناسولی خوب مداومت لازمهمعجزه درچه حدمعجزه بزرگ نهدرحدمعقول

منظورم حل مشکلات بزرگ هست یا مشکلی که خیلی زندگیو بهم ریخته 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

منظورم حل مشکلات بزرگ هست یا مشکلی که خیلی زندگیو بهم ریخته

مداومت میخاد وشرایطش رو کم کم ایجادکن. هرمشکلی حل میشه راه داره باید درکنار چله اگاهیاتم ببری بالاتر خودشون کمکت میکنن توشروع کن هدایتامیرسن

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

چه تعداد میخوندی گلم ؟ حل شد مشکلت ؟ چندروز میخوندی ؟

تو مشکلاتم ۷ تا میخونم... برای رابطه خوب با همسرم پنج شنبه ها ۱۴تا +۱۰۰ تا صلوات.... امام علی نبود من هیچ بودم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

نماز استغاثه به حضرت زهرا سلام الله علیهادو سه بار بدجور گیر کردم واقعا دستم و گرفت

وای اره اینم فوق العادس... سخته ولی مگه میشه جواب ندن؟!

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

2790
2778
2791
2779
2792