2777
2789

من کنکور فرهنگیان دادم،بعد قبول شدم

الان کنجکاوم بدونم رتبم چند میشد

من ترازمو میگم،هر کی ک نزدیک من بود ترازش،بی زحمت رتبشو بگه

تراز سوابقم 7250

تراز کنکورم 7100

رشتمم انسانی

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
میشه بگی چه درصدایی داشتی ؟😭من خیلی استرس دارم میخوام برا فرهنگیام ۴۰۵ بخونم و ۱۸ سالمه ؛<

سلام عزیزم😍

ایشالله موفق باشی

امسال درست تموم شده؟

عربیم 5 درصد بود😂

ادبیاتم 17 درصد

جامعه شناسیم 33 درصد

روانشناسیم 60 درصد

فلسفه و منطقم 30 درصد

تاریخ جغرافیام 19 درصد

اقتصادم هم 25 درصد

هوش و استعداد هم 46

تعلیم و تربیت هم 35

سوالی داشتی بازم بپرس ازم خوشحال میشم کمکت کنم🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم😍ایشالله موفق باشیامسال درست تموم شده؟عربیم 5 درصد بود😂ادبیاتم 17 درصدجامعه شناسیم 33 در ...

سلام گلم ♥️

وای چقدر درصدات خوبن ؛) مخصوصا فلسفه‌ت ، من اینُ یبار ۱۰ زدم😂😭 نه متاسفانه ۴۰۳ درسم تموم نشد اما بخاطر یسری مشکلات نتونستم ۴۰۴ کنکور شرکت کنم💔 امیدوارم سال بعد فرهنگیان قبول شم 

آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂

سلام گلم ♥️وای چقدر درصدات خوبن ؛) مخصوصا فلسفه‌ت ، من اینُ یبار ۱۰ زدم😂😭 نه متاسفانه ۴۰۳ درسم تمو ...

نبابا درصدام خیلی خوب نیستن،فلسفه رو واقعا کشتم خودمو براش😂😭باورم نمیشد ۳۰ بزنم،اخرشم الهیات قبول شدم🥹

همون ۱۰ کلیه،من کارنامه هاییو دیدم ک ترازش ۸۰۰۰ هست اما فلسفه رو اصن نزده

عه منم ۴۰۳ درسم تموم شد

ایشالله ک میشه،درکت میکنم استرس طبیعیه🥲

نبابا درصدام خیلی خوب نیستن،فلسفه رو واقعا کشتم خودمو براش😂😭باورم نمیشد ۳۰ بزنم،اخرشم الهیات قبول ...

انشالله😭♥️ آفرین واقعا ، فلسفه منطق رو چجوری خوندی؟ فیلم دیدی؟

سلام گلم ♥️وای چقدر درصدات خوبن ؛) مخصوصا فلسفه‌ت ، من اینُ یبار ۱۰ زدم😂😭 نه متاسفانه ۴۰۳ درسم تمو ...

من سال کنکور خیلیییی زیاد نخوندم تا بهمن ماه،روزی ۲ ۳ ساعت،البته بستگی به پایه ات هم داره،من خودم این درسارو تو دبیرستان زیاد میخوندم،یه مرور میکردم و میرفتم تست میزدم

کتاب تست بخر،برای من خیلی سبز بود،راضی بودم

سعی کن وقتی تست میزنی،میری جوابشو ببینی،پاسخنامه رو هم بخونی،نکته های خوبی میگه توش

روی کنکور فرهنگیان هم از عید حدودا تمرکز کن روش،اونم مهمه

از اوایل بهمن کردم روزی ۴ ۵ ساعت،و دیگ فروردین رفت بالاتر

من سال کنکور خیلیییی زیاد نخوندم تا بهمن ماه،روزی ۲ ۳ ساعت،البته بستگی به پایه ات هم داره،من خودم ای ...

انشالله ساعت مطالعه و تعداد کتابایی که میخونم زیاد شن :> ۲ ماهه شروع کردم و فقط روانشناسی و جامعه دهم تموم شد... ، من دهم یازدهم و دوزادهم خیلی درس میخوندم اما سال کنکور یچیزی پیش اومد و نابود شدم تا همین چند ماه پیش

انشالله😭♥️ آفرین واقعا ، فلسفه منطق رو چجوری خوندی؟ فیلم دیدی؟

نه وقتی دوازدهم بودم هر از گاهی فیلم میدیدم

بعضی از درساشو یادمه یکی دوبار فیلم دیدم،وقتایی ک حوصلم نمیکشید بخونم😂بستگی ب خودت داره ک با فیلم بهتر یاد میگیری یا با خوندن،درساییو ک میفهمی بخون،اونایی ک گنگه برات فیلم ببین،فلسفه منطق ریسکیه،از طرفی تایمتو بذاری روش ممکنه خیلی سخت باشه،از طرفیم خیلیا چون نمیزنن،تراز خوبی میده بهت

من برای فلسفه زیاد تست زدم،کل تستای کتاب تستو زدم

یبارم از اول دوره کردم تستاشو،مخصوصا پاسخنامه تست ها

نه وقتی دوازدهم بودم هر از گاهی فیلم میدیدمبعضی از درساشو یادمه یکی دوبار فیلم دیدم،وقتایی ک حوصلم ن ...

آفرین جدی ❤️‍🔥 چقدر خوب خوندیش😍

انشالله ساعت مطالعه و تعداد کتابایی که میخونم زیاد شن :> ۲ ماهه شروع کردم و فقط روانشناسی و جامعه ...

اخی عزیزم،همه بلایا منتظر میمونن تا کنکور بدی🥲منم همین بودم🤕

فعلا به خودت سخت نگیر،من از ۱۰ مهر شروع کردم،حالا تو ۲ ماهه شروع کردی،خیلی خوبه😍

کمیت درس مهم نیست،سعی کن کیفیتو ببری بالا

پس الان راحتی چون قبلا خوندی باز...

آفرین جدی ❤️‍🔥 چقدر خوب خوندیش😍

یوقت فکر نکنی خودشیفته ام😂چون میدونم پشت کنکور موندن سخته،دوست دارم هر چی میدونمو بگم بهت

ایشالله ک قبول میشی،سوالی داشتی بازم بپرس❤️

اخی عزیزم،همه بلایا منتظر میمونن تا کنکور بدی🥲منم همین بودم🤕فعلا به خودت سخت نگیر،من از ۱۰ مهر شرو ...

انشالله که بشه😍😭

یوقت فکر نکنی خودشیفته ام😂چون میدونم پشت کنکور موندن سخته،دوست دارم هر چی میدونمو بگم بهتایشالله ک ...

حتما ، خیلی ممنونم مهربون🫠♥️🫂