2777
2789

سلام دوستان 

خیلی ناراحتم.داداش بزرگم ک خیلی دوسش دارم رفته بود خونه عموی بزرگم .بعد دختر عموهام ک سنشونم زیاده بد برخورد کرده بودند .حتی یکیشون اصلا باهاشون ثحبت نکرده بود .داره خون خونمو میخوره .وقتی اونا اومدن خونه بابام مادرم عیدی هر کدومو جدا داد و عروسشونو احترام کرد .ولی اونا اینحوری جواب دادان .از همشون متنفرم .هرسال ی جوری یکی از اعضا خانوادمو با حرف یا رفتار ناراحت میکنن .دیگه دوس ندارم اصلا باهاشون حرف بزنم همشون برن بمیرن ایشالله😡😡

ی جی بگین اروم شم.ممنون عزیزان .همه نطرات را حتما میخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا زشت ترین کار این پستای تبلیغی تو تاپیک کسیه که اومده درد دل واقعا یک ذره فهم ندارن

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
خانم مونا از رشت جشنواره سبزه و سفره هفت سین کانال ترفند👇👇 https://telegram.me/joinchat/AA ...

ماشاله هر جا رفتم شما زودتر لینک گذاشتی باشه چشم 

یه بار هم بزاری میبینن همه

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

فامیل های ما هم همینن 

حالا خدا رحم کرده سالی یه بارره 

هر سال عید به عید تقریبن همو میبینن 

اون چند ساعت مهمونی کم مونده شکم همو پارره کنن بخدا همچین متلک میندازن بهم 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
واقعا زشت ترین کار این پستای تبلیغی تو تاپیک کسیه که اومده درد دل واقعا یک ذره فهم ندارن

٧-٨ ساله تو اين سايت بودم تا الان يكبار هم پست تبليغي نذاشتم از ديروز منو خوش خيالي گرفت  شايد توي ١٠-١٢ تا تاپيك پست گذاشتم بلكه يكي ببينه  اونم بخاطر اينكه با يه نَفَر شوخي شوخي كل كل  كردمو شاخ و شونه كشيدم كه ميتونم براش رأي جمع كنم

تو همه تاپيكايي كه رفتم يا داشتم دلداري ميدادم يا در حدي كه بلد بودم مشاوره ميدادم حالا ٢٠٠٠ روز به ميل ديگران بودم ٢ روز به دل خودم

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

ما ک کلا با فامیلای بابام رفت و امد رو تقریبا قطع کردیم از بس ک بلانسبت بیشعورن و مدام تیکه میندازن ب ادم.اصلا ازشون خوشم نمیاد ولی با فامیلای مامانم عالی

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
٧-٨ ساله تو اين سايت بودم تا الان يكبار هم پست تبليغي نذاشتم از ديروز منو خوش خيالي گرفت  شايد ...

پست گذاشتن شما به دلایل شخصی خودتون ربط داره ولی توی تاپیکی که خود استارتر میگه یه چیزی بگین تا اروم بشم انجام این کار واقعا اشتباهه  شما موضوع تاپیک رو بخونین اگر جو مناسب بود اینکارو انجام بدین

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید